Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
 • 293 custom-general.kudos
 • 636 custom-general.replies
 • 69 custom-general.solutions

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

ONEPLUS_KUVA2.png

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen 

 

OnePlus 7 Pro -puhelimen itselleen voittivat @Heffe ja @Piagrina, onneksi olkoon voittajille!

 

Voittajien valitsijaraadin terveiset: 

 

Kiitos paljon kaikille kisaan osallistuneille, saimme vastauksia hurjasti ja vain kahden voittajan valinta kaikkien kisaan vastanneiden kesken oli haastavaa. Taso oli siis kova!

 

Puhelimen voittaneiden videossa ja tekstissä oli paljon konkreettisia esimerkkejä siitä miten ja missä puhelin pääsisi testiin, ja mihin sen olisi hyvä olla kykeneväinen. Kummallakin oli myös toiveita puhelimelta harrastuksiin tai työhön liittyen. Odotamme innolla vastaako puhelin odotuksia, ja millaiset testiraportit laitteista saamme! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa käydä osallistumassa parhaillaan käynnissä olevaan laiteskabaamme, jossa voit voittaa itsellesi Samsungin A80 -puhelimen!

 

 

Oletko innokas testaaja, joka osaa kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai tehdä esimerkiksi arvosteluita videolle? Kerro meille kommenttiosiossa vähintään 30 sanalla, mitkä OnePlus 7 Pro -puhelimen huippuominaisuuksista ovat sinulle tärkeimmät ja millaisiin testeihin OnePlus 7 Pro pääsisi kanssasi. Voit hakea testaajaksi myös tekemällä videon, jossa vastaat näihin kysymyksiin. Valitsemme 2 voittajaa joille lähetämme uutuuspuhelimet testiin. Toinen voittajista valitaan kirjallisten hakemusten lähettäneiden kesken ja toinen videohakemuksen lähettäneiden kesken. Voittajana teet kahden viikon mittaisen testijakson aikana kaksi artikkelia tänne Yhteisöön meidän kaikkien luettavaksi.

 

Voittajana vaadimme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua kisaan 14.7. kello 23:59 asti
 2. Valitsemme voittajat 16.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä vaadittuihin kysymyksiin kirjallisesti tämän blogin kommenttiosissa tai lähettämällä videon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

 

Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin kesän aikana.

 

Kilpailu alkaa 1.7. ja päättyy 14.7. Voittajat valitaan 16.7. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.Lue lisää

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa OnePlus 7 Pro


Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.7. – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta OnePlus 7 Pro 8GB+256GB -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 749€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kommenttiosioon blogissa esitettyihin kysymyksiin vähintään 30 sanan mittaisella kirjoituksella tai vastaamalla kysymyksiin videon muodossa. 1 kirjoitus tai video = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus
Voittajat (2 kpl) valitaan 16.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitsemme uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 Pro -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.7.2019

 

Puhelimen speksit

Malli: OnePlus 7 Pro (8GB+256GB)
Näyttö: 6,7" kaarevareunainen AMOLED, 3D Corning Gorilla Glass, Quad HD+ -tarkkuudella ja 90 Hz virkistystaajuus, 3120 x 1440 pixeliä
Mitat: 162,6 × 75,9 × 8,8 mm
Käyttöjärjestelmä: OxygenonOS
Muisti: 8 Gt RAM + 256 Gt
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix

16 Mpix ultralaajakulma

8 Mpix telekamera 3X optinen zoom

Etukamera: 16 Mpix etureunasta esiin nouseva
Akku: 4000 mAh + 30 W OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta: Näytönalainen sormenjälkilukija
  USB-C, ei kuulokeliitäntää
  Dual nano-SIM
  Kasvojentunnistus

 

 

Onnea vielä kaikille kilpailuun!

 

 

Lue myös:

139 vastausta
SebastianSt
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Oneplus5:n omistajana, olen hyvin kiinnostunut OP 7 Pron suorituskyvystä, niin kilpapelaamisessa (Mobile Legends) kuin leffojen katselussa. Olisi mielenkiintoista nähdä miten 8GB:n (ram) pärjää Mobile Legends pelissä, erityisen kiinnostunut olen 90hz:n näytöstä. Etukameran käytännöllisyys ja sormilukituksen toimivuus/parannus 6T mallista ovat ovat oikeastaan ainoat kysymysmerkit. 

reresanssi
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Pellaan, luen, kuuntelen, kuvaan. Monesti vielä useampaa samaan aikaan. Hyvä akunkesto on itselle tärkeä, eikä puhelin saa kuumentua käytössä.

 

Näytön pitää myös olla riittävän iso, sillä monesti puhelimella tulee selailtua nettiä ja luettua e-kirjoja. Yhä useammin jotkut ruudut tulee myös jaettua kaverin kanssa, joten toisenkin olisi hyvä nähdä jotain.

 

Kamera on ehdoton plussa. Sillä pitää pärjätä vähän haastavammissakin olosuhteissa. Pitää toimia pimeässä ja ehtiä nopeaan liikkeeseen mukaan. Värien pitää toistua kirkkaana ja kuvan olla terävä. Kiinnostaisi nähdä miten OP7 pystyisi tähän. 

 

Olisi jännä päästä kokeilemaan tätä hyvän kuuloista puhelinta käytännössä. Puhelin pääsisi pelitestaukseen, lomamatkalle mukaan, lemmikkikuvaukseen, lenkkikaveriksi ja tietysti selviämään arjen enemmän tai vähemmän normaaleista sekkailuista.

milosiini
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen haastava puhelimen käyttäjä. Vaadin ja odotan puhelimeltani paljon. Haluan luurista löytyvän muistia ja suoritustehoa. Lisäksi akunkesto ja kamera ovat minulle tärkeitä ominaisuuksia. Tämän lisäksi olen hieman hazardi höseltäjä, luurini ovat menestyneet loistavasti älypuhelimien taitohyppykilpailuissa. Pravuureja ovat muunmuassa erilaiset kierrevoltit ja mahalaskut, tietysti näyttöpuoli alaspäin.. Minun matkassani puhelin pääsisi testaamaan äärirajojaan, että kuinka hyvin se kestää erilaiset kolhut ja tärskyt, sekä muutamat hups!:it. 

Harrastan kaikenlaista pelaamista ja valokuvaan paljon. Reissujakin tulee heitettyä tasaisesti, jolloin puhelin hoitaa montaa tärkeää tehtävää toimiessaan kameran ja puhelimen perustoimintojen lisäksi mm matkaoppaana, karttapalveluna  ja matkapäiväkirjana.

PeeVee12
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Itselle puhelimen tärkein ominaisuus on ehdottomasti näyttö, joka kuulemma on OP 7 pro:ssa yksi markkinoiden parhaimmista. Arvostan myös todella paljon hyvää käyttöjärjestelmää, sekä suorituskykyä. Nouseva etukamera on hyvä idea ja olisikin mielenkiintoista nähdä, miten sen toiminta ja käytettävyys toimisi arkikäytössä. OP olisi uusi tuttavuus minulle, joten se toisi arvosteluun mukavan tvistin. 

 

Testaisin näyttöä, sekä suorituskykyä elokuva- ja videopelimaratoonilla, missä samalla laitettaisiin akunkesto testiin. Kameroita testaisin normaalisti ottamalla kuvia ja videoita erilaisista tilanteista (hämärä, kaukaa, jne..). Kameran ominaisuudet ovat kuluttajille entistä tärkeämpiä, joten sen testaamiseen olisi käytettävä huolella aikaa.

 

Kaiken kaikkiaan puhelin vaikuttaa oikein kiinnostavalta ja helposti lähestyttävältä, joten en malta odottaa että pääsisin testaamaan sitä.

Tuningki
Uusi keskustelija
 • 3 custom-general.kudos
 • 7 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

oishan tuo mukava kokeilla oneplussaa.  Olen vuosia käyttänyt Sonyn puhelimia ja niistä olen tykännyt,  ainut miinus ehkä lasikuorien hajoaminen työolosuhteissa, jotka ovat monesti melkoista rymyämistä ahtaissa paikoissa(lvi asentaja) niin olisi jännä nähdä op:n kesto työssä.

Puhelinta käytän lähinnä netin selailuun ja kuvaukseen, joten tuo kamera kiinnostaa. mitään videoita en jaksa luurissa kahtoa. 

SariN78
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Puhelimessa kiinnostaa kaareva muotoilu miten se sopii käteen sekä kameran ominaisuudet ja lataus toiminto sekä akun kesto. Puhelinta kun tulee käytettyä monta tuntia ja akun kesto on silloin erittäin tärkeää. Otan paljon kuvia ja myös liikkuvaa joten kameran eri ominaisuudet pääsevät hyvin testiin. Laajakuvatoiminto kiinnostaa erityisesti ja onko zoomi tarpeeksi hyvä. Toki myös puhelimen muut ominaisuudet tulisi testattua, musiikin kuuntelusta alkaen. 

VESKU11
Uusi keskustelija
 • 1 custom-general.kudos
 • 20 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hienoja ominaisuuksia on puhelin täynnä. Kyllähän tuo kamera ainakin on sellainen, että sen ominaisuudet riittäisivät pitkälle. Koekuvauksethan sen lopullisen tuomion antaisivat. Ulkonäön arviot ottaisin kaveripiiriltä ja näytön ominaisuudet tietenkin tulisivat esille kuvia puhelimesta tutkiessa kesäauringon kirkkaassa paisteessa. Akun kesto ja muu suorituskyky selviäisi sitten käytössä pidemmällä aikavälillä. Kasvojentunnistuksen toimiminen kiinnostaisi kanssa paljon, olisihan se nopea tapa puhelimen lukituksen aukaisuun.

 

Paljon muutakin tutkittavaa varmasti matkan varrelta varmasti löytyisi ja sittenhän se selviäisi kun olisi puhelin käytössä, mitkä ominaisuudet olisivat itselleni tarpeellisia.

Tontsa111
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei!

 

Ehdottomasti nuorison edustajana kokeilisin somejen toimivuutta. Suurimmaksi osaksi Snapchattiä. Kokemusta on paljon Android sekä Ios käyttöjärjestelmistä. Tällä hetkällä puhelimena Iphone 7.  Kun vaihdoin Androidista  Ios:ään huomasin suuria eroja tiettyjen sovelluksien toimimisessa, esim. Snapchat toimii paljon sulavemmin Ios:llä Kuvan otossa pienempi viive, paljon nopeampi tarkennus, sekä kameran vaihto nopeampi. Monet sovellukset on suunniteltu ios pohjalle esimerkkinä snapchat. Nyt kun on julkaistu Android pohjainen Snapchat olisi mukava päästä kokeilemaan  sen toimivuutta op 7 pro:lla. Mukavaa olisi myös vertailla snapchatin toimivuutta iphone 7 vs op7 pro vaikka kyseessä aivan eriluokan puhelimet. Kokeilussa tietenkin mainitsisin yleiskäytön mukavuudet ja asiat joista en itse pitänyt. 

kasksus
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Minulla on ollut käytössä OnePlus 2 lähtien, ja olen aina tykännyt merkistä. Nykyään käytössä 5T kohta toista vuotta.

Tärkeintä puhelimessa minulle ovat kamera, käytettävyys sekä akun kesto. Näihin testeihin puhelin pääsisikin minulla. Aamuisin työmatkalla tulee pelattua, tekstailtua ja kuunneltua musiikkia, ja päivän mittaan tulee tehtyä muistiinpanoja, kalenterimerkintöjä ja paljon muuta, jolloin akku on yleensä aikamoisella koetuksella. Olisi erittäin mielenkiintoista nähdä, kuinka hyvin se OP 7 Pro:ssa kestäisi. Lisäksi kuvaaminen on erittäin lähellä sydäntä, mutta digijärkkäri on vähän turhan suuri ja raskas kuljetettavaksi päivittäin mukana, jolloin kännykän kamera on se tärkein kaveri, kun näkee jotain, jonka haluaa ikuistaa. Lisäksi kännykän optinen zoomi olisi upeaa kokeilla, sillä rakastan esim. kuun ja luonnon/eläinten kuvaamista.

jartaho
Uusi keskustelija
 • 1 custom-general.kudos
 • 14 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Nykyisin puhelin toimii kaiken vapaa-ajan kuin myös työn teon työkaluna. Työn olosuhteet veroittaa puhelimen ikää huomattavasti. Siviili puhelin toimii muistivälineenä kuin myös kamerana matkoilla ja harrastuksissa.