Iphone 7plus

  • 15 October 2016
  • 2 kommenttia
  • 19 katselukertaa

Hei! Minulta hajosi eilen nykyinen puhelin(iPhone 5s), tarvitsisin uuden ja haluaisin iPhone7plussan, joten voisitteko ottaa minuun yhteyttä, kun puhelinta on saatavilla? Haluaisin kullan värisen, ja pieni muisti riiträä, ko.puhelin loppu kaikkialta..
Yst.terveisiin:Tilda Peltola

2 kommenttia

Kunniamerkki +14

Valitettavasti täällä Klaanissa ei hoideta tuollaisia myynti-keissejä ja muita asiakaskohtaisia asioita, jotka vaativat asiakkaan tunnistamista.


 


Käsittääkseni Sonera Kaupoissa voi mennä ilmoittamaan itsensä odotuslistalle ja sieltä saa puhelimen kun niitä on taas saatavilla. Verkkokaupassa ei taidakaan tällä hetkellä jonotusmahdollisuutta olla kun varsinainen ennakkotilaus on jo loppunut. Pitää vaan käydä välillä katsomassa milloin puhelinta taas saa.

Tervetuloa Klaaniin  !


Tuossa kjns jo kertoikin, että täällä ei ikävä kyllä voi hoitaa yksittäisiä caseja, mutta tosiaan Sonera Kaupan kautta voit ilman muuta käydä ilmoittautumassa odotuslistalle.


Meilläkään ei tällä hetkellä ole tarkkaa tietoa milloin laitteita lisää tulee, mutta tilannetta voi ilman muuta käydä kurkkailemassa verkkokaupassa.

Vastaa