Katso olympialaiset isosta televisiosta.

  • 15 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Toimitus parissa päivässä. Höpö, höpö. Viikko jo menny eikä teeveetä näy. Koko teevee malli hävinny sonera kaupasta mitään vahvistuksia ei näy, kisat kohta ohi. Miksi luvata ma s t ja mannut jos koko teevee kauppa huijjausta. Taas maalaispoikaa vieettiin. Vois ees ilmottaa jos ei oo laitteita myydä.


 


edit: Otsikkoa muokattu //Merja_J


4 kommenttia

Moikka  ja tervetuloa Klaaniin! 


 


 


Oletko ollut asiakaspalveluun jo yhteydessä tuosta tilatusta televisiosta? Voi olla, että tuote on loppunut varastosta eikä saldo ehtinyt verkkokauppaan päivittyä. Huijaus ei kuitenkaan ole kyseessä, vaan televisioita on kyllä ihan oikeasti meillä myynnissä. :) 


 


Voisit olla yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli et vielä ole ehtinyt. Homma hoituu näppärästi esimerkiksi soittamalla, tai vaikkapa lähettämällä palvelupyynnön Omilta Sivuilta. Omilta Sivuilta löytyy myös Chat. :) 

Itse ajattelin myös tilata kyseisen television kun tuli tekstiviestillä tuo tarjous, mutta enään ei kyseistä teeveetä löydy mistään?

Kyse on ilmeisesti tosta 55" UHD Sampasta josta lähti tota tekstaria. 


Mä laitoin kysymystä tän tiimoilta eteenpäin, palailen asiaan kunhan saan vastauksia. :) 

Noniin ja vastausta aiheeseen, elikkä kyseinen erä telkkareita myytiin varsin nopsaan loppuun, joten siksi se on poistunut tuolta verkkokaupastakin. 

Muita malleja löytyy toki edelleenkin täältä :) 

Vastaa