Lumia 950 xl

  • 15 October 2016
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Pitäisi lähettää ryhmätekstiviestejä. Ohje on selkeä. Valitse ryhmä ja lähetä tekstiviesti, muttaa ei vaan onnistu kun ei voi valita mistään tekstiviestin lähetystä. voisko joku neuvoa. Ja puhelin oli lumia950 xl


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei aaltore1 ja tervetuloa Klaaniin!


 


Olisikohan kyseessä tälläinen asia, itsellä ei ole Lumiaa mutta Microsoftilla oli seuraavaa :


 


Lumia-puhelimet Jos Ryhmäviesti-asetus on otettu käyttöön kohdassa Asetukset > Sovellukset > Viestit > Ryhmäviesti, vastaukset ryhmälle lähetetään multimediaviestinä.


Ota Ryhmäviesti-asetus pois käytöstä, jos et halua muuttaa viestien muotoa. Viestityyppi saattaa muuttua myös, jos kyseiseen puhelinmalliin on lisätty asetus, joka pakottaa muuttamaan pitkät tekstiviestit multimediaviesteiksi. Tätä puhelinmallin asetusta ei käyttäjä voi muuttaa.


Oletusarvoisesti tekstiviestejä ei muuteta, mutta tietyissä puhelinmalleissa pitkät tekstiviestit saatetaan muuttaa multimediaviesteiksi. Näin voi tapahtua, jos esimerkiksi operaattorin verkko ei tue moniosaisia tekstiviestejä tai jos useiden tekstiviestien lähettäminen tulisi kalliimmaksi kuin yhden multimediaviestin.

Vika tai paremminkin ominaisuus löytyi. Tämä puhelin antaa tehdä vaikka kuinka suuria ryhmiä, mutta korkeintaan 25:n henkilön ryhmästä voi lähettää viestejä. Minulla on ryhmät yli 60 henkilöä. Olisikohan tämä operaattorista kiinni.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 Sinun pitää pienentää ryhmät 25:n henkilön ryhmiksi eli joudut jakamaan ne 3:ksi ryhmäksi, jolloin saat lähetettyä viestit 3:lla tekstiviestillä.


Tämä ei johdu operaattorista vaan puhelimesta :


 


https://www.microsoft.com/fi-fi/laitteet/tuki/tuote/lumia520/faq/?action=singleTopic&topic=FA138008


Ps. Sama koskee tuota 950 XL:ää vaikka tässä on esimerkkinä 520 ;)

Vastaa