Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63964
Kirjoituksia 174229

Puhelimen kuoria kaupiteltiin väärällä hinnallaHighlighted

Puhelimen kuoria kaupiteltiin väärällä hinnalla

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Puhelimen kuoria kaupiteltiin väärällä hinnalla

1/4

Elikkäs olin tänään telian liikkeessä ideaparkissa ja kattelin kuoria puhelimelleni (Oneplus 6). Siinä oli hyllyllä 13€ kuoret ja kysyin vielä niistä, että voiko testata ei mitään mainintaa, että hinta väärä. Kassalla ei mitään mainintaa otti vaan rahat ja mietin, että miksi tuli niin vähän rahaa takaisin. Kuitissa luki sittenkin 27€ missään vaiheessa ei tästä oltu ilmoitettu. No mainitsin siitä myyjälle ja hän naureskeli, että en ollut ainoa joka oli yllättynyt. Tyhmänä sitten menin avaamaan kuoret, mutta pian tulin toisiin aatoksiin ja menin kysymään samalta myyjältä voisiko saada palauttaa tai edes jotain hyvitystä. Ei tullut mitään. Voiko tässä nyt jotain tehdä kun myytiin ihan väärällä hinnalla kuoret.

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

2/4

Hei @Lartsaa ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön! Hymiö Onnellinen

 

Nyt kun liikkeessä ostotapahtuma on tehty ja hinta siellä hyväksytty + pakkaus avattu niin paljoa tässä ei  harmi kyllä taida olla tehtävissä. Vääriä hintoja ei tietenkään hyllyssä pitäisi olla, ja kuulostaa erikoiselta jos tämä on huomattu ja asialle ei ole vielä tehty mitään. 

 

Voin laittaa täältä vielä Ideaparkkiin viestiä ja palautetta että tilanne katsotaan läpi ja hinta korjataan pikimiten! Onhan kuoret kuitenkin oikeanlaiset ja sopivat puhelimeesi?

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Asia hoidettu sain rahat mitä maksoin "ylimääräistä" takaisin.

Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

4/4

Hyvä juttu, tuo oli reilu menettely jos hinta on hyllyssä väärin!

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.