Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64901
Kirjoituksia 176507

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, toimiiko ne suomessa?Highlighted

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, toimiiko ne suomessa?

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, toimiiko ne suomessa?

1/4

https://www.telia.fi/kauppa/puhelimet/kierratyspuhelimet

 

Kävin muutama kertaa juttelemassa Telia myyntipisteellä kierrätyspuhelimista ja ne esittelivät iPhone 6s mallia Telian omassa pakkauksessa. Kakkospuhelimiksi minä oli kuitenkin enemmän kiinnostunut kooltaan pienemmästä iPhone SE mallista. Tehtiin lopuksi ”verkkokauppatilaus” suoraan minulle ja Telia lähetti seuraavana päivänä iPhone SE 32 GB Space Grey puhelin IMEI numerolla **********63304.

 

Uteliasuudesta päätin tarkistaa tarkemmin kyseisen puhelimen tiedot. Applen mukaan puhelimen sarjanumero on *********TVK ja se on myyty uutena USA:ssa sekä testattu 10.12.2018.

 

Lisäksi löysin, että puhelin on todennäköisesti valmistettu 17.04.2018 ja on malliltaan A1662. iPhone SE mallit ovat yhteensä kolme, eli A1662 (USA), A1723 (Global) ja A1724 (China).

 

 

Entäs sitten? Noh, ainakin A1662 ei tue LTE B7 (2600 MHz) joten saattaa toimia huonommin kaupungeissa?

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 746 kpl

2/4

Hei @FHfseA96lflA  ja mukava kun löysit meidät täältä Telia Yhteisöstä! Toivotan sinut lämpöisesti tervetulleeksi kanssamme keskustelemaan erilaisista asioista Hymiö Onnellinen

 

Heititkin heti alkuun tiukan kysymyksen. Laitoin tästä selvityspyyntöä eteenpäin. Vastataan sinulle, kun saadaan faktaa pöytään. 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 746 kpl

3/4

@FHfseA96lflA  Asiaa selvitetään - kiitos tarkkaavaisuudestasi.

 

Jatkamme tosiaan taustalla vielä asian selvittelyä. 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 415 kpl

4/4

Se olisi kyllä suotavaa, että käytettynä myyty laite on omalle markkina-alueelle tarkoitettu. Toivottavasti asia selviää.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.