peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57345 Jäsentä
160370 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

huawei 8x 6.5"Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-09-2018
Kirjoituksia: 3
1/2

huawei 8x 6.5"

Onko kysesestä luurista vielä kokemuksia? 

Hajoaako lasi kättelyssä, jos sattuu lipsahtaan ja saako siihen silikonikuorta?

Onko kamera mahdollisesti niin hyvä kun kehutaan. Tässä alkajaisiksi.

1 vastaus
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 2 074
2/2

Vs: huawei 8x 6.5"

Hei!

 

En usko, että tuon lasi on sen kestävämpi kuin muissakaan puhelimissa. Eli jos sopivassa kulmassa johonkin osuu, niin varmasti särkyy. Silikonisuojista on toki jossain määrin apua, mutta ainoa turvahan on se, ettei sitä mene tiputtamaan, mutta kaikkia haavereita ei voi mitenkään välttää.

 

Mitä äkkiä suojakuoria googlettelin, niin kyllähän jotkin liikkeet ainakin lompakkokoteloita myyvät. Myös kotimaiset. Telian valikoimista en kuorta löytänyt, mutta ainakin puhelimenkuoret.fi tuota näyttää myyvän. Myös ihan läpinäkyvää silikonikuorta. Sellainen voisi olla jees, sillä kokolasinen laite voi olla todella liukas.

 

En suomeksi arvioita tuosta löytänyt, mutta englanniksi löytyi jokunen:

 

https://www.androidauthority.com/honor-8x-review-906144/

 https://www.digitaltrends.com/cell-phone-reviews/honor-8x-review/

Erityisesti Androidauthority arvioi tuota kameraa siten, että laatu on vaihtelevaa. "AI"-tekniikka, joka parantelee kuvia voi joko ärsyttää tai olla mukava lisä. Tuohan lähinnä jälkikäsittelee kuvaa, eli säätää saturaatiota, kontrastia ynnä muita parametreja ja onkin mieltymyksistä kiinni, pitääkö todenmukaisista ja neutraaleista kuvista vai käsitellyistä ja esim. ylisaturoituneista väreistä. Mutta muutenhan tuo kyllä tarjoaa paljon laitetta hintaansa nähden.

Kannattaa käydä kokeilemassa laitetta jossain jälleenmyyjäliikkeessä, jotta kokee, miten se omaan käteen sopii ja onko hintaluokassa muita mahdollisia vaihtoehtoja. Jos pääasiallinen puhelimen käyttösi on vaikka pelailua, niin lähtisin katsomaan huokeita Snapdragon 845 -puhelimia. Huawein oma Kirin-piiri vastaa jossain määrin Snapdragon 660 -piiriä, jota on mm. Nokia 7+ -puhelimessa. Ero 660  -> 845 on taas huomattava, se on edelleen Android-leirin parhaimistoa ja riittää varmasti vielä pitkälle.