Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60887
Kirjoituksia 167318

Esittelyssä Honor AH100 -älyvaakaHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 384
1/2

Esittelyssä Honor AH100 -älyvaaka

 

 

Esittelyssä Honor AH100 älyvaaka.png

 

Honor AH100 -älyvaaka on edullinen vaihtoehto sinulle, joka olet kiinnostunut oman kehosi hyvinvoinnista ja haluat seurata treenituloksiasi tai saada päivittäistä dataa painonhallinnastasi. Se on tyylikkään näköinen ja sen pinta on karkaistua lasia, joten vaaka on helppo pitää puhtaana. Honor AH100 -älyvaaka mittaa painosi aina 150 kiloon asti. Painon lisäksi vaaka mittaa perusaineenvaihduntasi, painoindeksisi, kehon nesteprosenttisi, rasvaprosenttisi, luumassasi, lihasmassasi ja sisäelinrasvasi.

 

Helppokäyttöisellä applikaatiolla seuraat kehitystäsi


Vaa'an led-näyttö kertoo mittauksen yhteydessä painosi sekä rasvaprosenttisi ja muut tulokset välittyvät Bluetooth-yhteyden avulla Huawei Body Fat Scale -applikaatioon, joka on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Sovellus tallentaa mittaushistoriasi, joten kehityksen seuraaminen on helppoa. Jotta mittaustulokset olisivat mahdollisimman tarkat, sovellukseen tulee syöttää oma ikä, paino ja pituus. Sovellus itsessään on arvosteluiden mukaan todella helppokäyttöinen. Voit asettaa sovellukseen myös muistutuksen, jolloin saat ilmoituksen puhelimeesi tietyn väliajoin, jotta vaa'alla käynti ei unohdu kiireisenkään arjen keskellä. Voit lisäksi asettaa Huawei Body Fat Scale -applikaatioon tavoitteeksesi painonpudotuksen, painon kasvattamisen tai painon säilyttämisen samana. Vaakaan voi tallentaa jopa 10 eri henkilön profiilin, joten se sopii hyvin useammallekin käyttäjälle. Rasvaprosentti mitataan jaloistasi, joten se on hieman epätarkempi, kuin vaa'at, joka mittaavat rasvaprosentin käsistä ja jaloista.

 

Hintaansa nähden vaa'assa on todella monipuoliset ominaisuudet ja mittaustulosten seuraaminen on arvosteluiden mukaan helppoa, joten kannattaa ehdottomasti laittaa Honor AH100 -älyvaaka vakavaan harkintaan, jos olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja treenitulostesi kehityksestä.

 

Tilaa Honor AH100 -älyvaaka

 

Tekniset tiedot:

  • Lasipaneeli: Karkaistua lasia
  • Enimmäispaino: 150 kg
  • Automaattinen virrankatkaisu: Kyllä
  • Muistitoiminto: Kyllä
  • Bluetooth: Kyllä, 4.1
  • Paino: 1,85 kg
  • Pariston malli: AAA, 4 kpl (ei sisälly myyntipakkaukseen)


Lue myös:

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎25-06-2019
Kirjoituksia: 2
2/2

Vs: Esittelyssä Honor AH100 -älyvaaka

Huawei Body Fat Scale sovelluksen sijaan suosittelen tämän vaa'an kanssa käytettäväksi Huawei/Honor puhelimen omistajille mielummin Huawei Health -sovellusta, josta painon saa kätevästi synkronoitua eteenpäin erinäisiin muihin sovelluksiin/palveluihin.

 

Huawei Body Fat Scale:ssa tosin on yksi hyvä puoli mitä en tuosta Huawei Health -sovelluksesta löytänyt, eli jos vaaka on koko perheen käytössä niin Scale -sovelluksessa voi valita käyttäjän ennen mittauksen ottamista, jotta mittaushistoria tallentuu järkevästi eri henkilöiden välillä.

 

Itse hommasin tämän laihdutusprojektin motivaattoriksi ja erilaiset mittaukset ja niissä huomattava parannus tuo lisämotivaatiota projektin jatkamiseen Hymiö Onnellinen