Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
  • 137 custom-general.kudos
  • 561 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Esittelyssä JBL Duet NC –vastamelukuulokkeet

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kansikuba k.png

 

Langattomat vastamelukuulokkeet erittäin hyvällä äänentoistolla

 

 

Virittäydy musiikin tunnelmiin näillä JBL:n kuulokkeilla. Alkuperäisellä JBL-soundilla varustetuissa vastamelukuulokkeissa ei nimittäin ole tingitty basson tehosta eikä äänen laadusta. Näissä kuulokkeissa yhdistyvät langattomuuden tuoma käyttömukavuus, aktiivinen taustamelun vaimennus, sekä äänen laadukkuus. Bluetooth-yhteyden ansiosta voit soittaa esimerkiksi Spotifysta haluamaasi musiikkia niin paljon kuin haluat!

 

 

Tyylikäs design ja taitettava rakenne

 

 

JBL Duet NC -kuulokkeet ovat myös ulkonäkönsä puolesta hyvä valinta. Nämä vastamelukuulokkeet näyttävät upealle nahasta valmistettuine korvatyynyineen ja metallisten painikkeiden myötä.

 

Kuulokkeissa on katseenkeräävä ulkonäkö sekä esteettinen muotoilu, ja sen valmistuksessa on käytetty ensiluokkaisia ja laadukkaita materiaaleja. Kuulokkeet ovat myös erittäin mukavat käytössä: Pehmeä kankaalla päällystetty pantaosa ja istuvat korvatyynyt takaavat käyttäjälleen miellyttävät kuuntelutuokiot.

 

Kuulokkeiden käyttöön näppäryyttä sekä mukavuutta tuo myös kuulokejohto, joka ei sotkeudu ja on halutessasi mahdollista irrottaa. Taitettavan rakenteensa myötä JBL Duet NC:t kulkevat kätevästi mukana matkassa paketin mukana tulevassa kantolaukussa.

 

 

jbld.PNG

 

 

Taustamelun vaimennuksen ansiosta saat kuunnella musiikkia rauhassa

 

 

Duet NC -kuulokkeet takaavat sinulle rauhan kuunnella ja keskittyä eristämällä ympärilläsi olevan taustahälyn. Voit nauttia musiikista, tehdä töitä, tai kuunnella mieluistasi äänikirjaa ilman häiriöitä. Ympäristön metelin vaimennus toimii sekä langallisessa, että langattomassa kuuntelutilassa.

 

 

photo-1424298397478-4bd87a6a0f0c.jfif

 

 

Pitkän akunkeston avulla soitat musiikkia aamusta iltaan

 

 

Näillä kuulokkeilla popitat musiikkia aamusta iltaan. Voisi kuvitella, että vastamelutoiminto kuluttaisi paljon akkua, mutta näin ei ole: Yhdellä kahden tunnin latauksella kuuntelet 24 tuntia musiikkia, radiota tai podcasteja yhtäjaksoisesti ilman vastamelutoimintoa ja 15 tuntia vastamelutoiminnon ollessa päällä.

 

Voit yhdistää kuulokkeet useaan eri laitteeseen, joten voit saumattomasti liikkua eri laitteen välillä: Jos katsot kuulokkeilla elokuvaa läppäriltä, voit vastata samaan aikaan myös puhelimeesi tulevaan puheluun. Kätevää!

 

 

quitar.jfif

 

 

Katso myös:

 

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori |
1 vastaus
NikoNo
Moderaattori
Moderaattori
  • 665 custom-general.kudos
  • 1503 custom-general.replies
  • 95 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Nyt jos joku on kuulokkeita vailla ja nämä JBL kuulokkeet voisi olla potentiaalinen vaihtoehto, niin suosittelen suuntaamaan meidän verkkokauppaan. Tämä on tällä hetkellä kovin kuuloketarjous!

 

https://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/tuote/JBL-Duet-NC-On-Ear-Wireless-Headphonehttps://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/tuote/JBL-Duet-NC-On-Ear-Wireless-Headphone