Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60890
Kirjoituksia 167319

Esittelyssä Nokia 800 ToughHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 186
Kirjautuneena
1/1

Esittelyssä Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough.PNG

 

 

Nokia toi markkinoille uusimman kovan käytön puhelimen, joka ei vettä, pölyä, hiekkaa, putoamisia eikä äärilämpötiloja hätkähdä. Nokian mukaan puhelimessa on selkeä sekä vahva tuntuma ja luistoneston sekä kumitettujen kulmien ansiosta puhelin pysyy tiukassa otteessa. Suurten painikkeiden ansiosta sitä voi käyttää vaikka hansikkaat kädessä. Turvasilmukalla saat puhelimen kiinnitettyä rannehihnaan tai avainnauhaan.

Enemmän kuin roiskeenkestävä

Nokia lupaa, että puhelin kestää upotuksen veteen jopa 1,5 metrin syvyyteen (max. 30min) ja pudotuksen kovalle pinnalle jopa 1,8 metrin korkeudelta. Puhelin täyttää näin ollen MIL-STD-810G -standardin vaatimukset. Valmistajan mukaan puhelin soveltuu rankkaan sotilaskäyttöön, ja säilyttää toimintakykynsä niin -20 asteen pakkasissa kuin +55 asteen helteissä.

 

Nokia 800 Tough on vedenkestävä ja pölytiivis IP68-luokituksen mukaisesti, putoamissuoja täyttää MIL-STD-810G-vaatimukset.Nokia 800 Tough on vedenkestävä ja pölytiivis IP68-luokituksen mukaisesti, putoamissuoja täyttää MIL-STD-810G-vaatimukset.

Jos metsään haluat mennä nyt...

 

... niin takuulla yllätyt miten hyvä metsäkaveri Nokia Tough 800 -puhelin onkaan! Nokian mukaan

  • Kaiutintoiminnon äänenvoimakkuus on hyvä (jopa 103 fonia), jonka ansiosta voit pitää puhelinta vieressäsi, kuulet kaikki ilmoitukset ja voit jatkaa keskustelua pitämättä puhelinta korvalla. 
  • Kahden megapikselin takakameralla saat ikuistettua mitä ja milloin vain, hämärässäkin, LED-salaman ansiosta.
  • akun valmiusaika on jopa 43 päivää, joten voit lähteä vähän pidemmällekin retkelle ilman laturia
  • Puhelin on hetkessä muutettavissa 198 luumenin valaisevaksi taskulampuksi, joten se on hyvä kaveri mukaan metsäpoluille.

 

 

 

 

4G LTE tuo käyttöösi nopean nettiyhteyden. Laitteesta löytyy valmiiksi asennettuja sovelluksia, mm. WhatsApp ja Facebook. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluja, lähettää viestejä ja käyttää yleisimpiä toimintoja äänikomennoilla; mm. internethaut, sään tarkistaminen ja tuoreet uutiset napinpainalluksen takana.

 

 
Hanki omasi nyt verkkokaupastamme!


Missä käytössä mielestäsi tämä Nokia 800 Tough olisi omiaan?

0 tykkäystä