Esittelyssä Samsung 4K Crystal UHD Smart TV (2020)

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 101 katselukertaa


 



Samsung elektroniikkajättinä on varmistanut paikkansa myös televisioiden valmistajana yhtenä myydyinpänä TV-brändinä. Samsung 4K Crystal Smart TV (2020) -älytelevisio lupaa rikkaat ja eloisat värit tarkasti ja yksityiskohtaisesti myös isolta ruudulta. Kyse on edullisemman hintaluokan televisiosta ja hintaluokkaansa nähden ominaisuudet vaikuttavat erittäin lupaavilta.


 


Ulkonäöltään Samsung 4K Crystal Smart TV (2020) -televisio on siisti ja ajaton, joten se sopinee sisustukseen kuin sisustukseen. Television LCD-tekniikka mahdollistaa näytön ohuen muotoilun. Johdot saat näppärästi järjestykseen ohjaamalla ne television jalustaan, jossa niille on oma paikka. Jalustat asetetaan tiiviisti paikoilleen ilman ruuveja, joka tekee käyttöönotosta helppompaa. Jalustat ovat myös helppo irrottaa, jos vaikka haluatkin asettaa televisiosi seinälle.


 


Tekniikat kuvanlaadun takana



Katselukokemuksestasi vastaa Ultra HD -tekniikka eli 3840 x 2160 pikseliä, joka tuo nelinkertaisen täysteräväpiirtotarkkuuden Full HD -televisioon verrattuna. Valmistaja kertoo televisiosi skaalaavan sisällön 4K-tarkkuudelle, jos katselet heikompilaatuista sisältöä. Miksi sitten laitteen nimessä on mainittu 4K, vaikka tarkkuus ei yllä pikseleiltään 4K-resoluutioon, eli 4096 × 2160 pikseliin? Television tarkkuus on Ultra High Definition, ja 4K-resoluutio on yksi UHD-resoluution tyyppi. Nykyään useimmat valmistajat ja jakelijat käyttävät käsitteitä 4K TV tai 4K UHD TV. Ultra HD -television kuva on erittäin tarkka ja yksityiskohtainen myös isolta ruudulta.


 



 


 


Liitännät ja monipuoliset käyttömahdollisuudet



Televisiossa on tavanomaiset fyysiset liitäntä mahdollisuudet, kuten HDMI, USB, eARC, Optical Audio ja Ethernet -liitännät. Television kaksi HDMI-porttia tukevat 4K-resoluutiota 60 fps nopeudella. Älytelevisio on myös yhdistettävissä langattomasti muihin laitteisiin Bluetoothin ja Wi-Fi:n avulla. Lisäksi ominaisuuksista löytyy AirPlay 2 -tuki, joka mahdollistaa videoiden, musiikin ja kuvien suoratoiston Apple/iOS-laitteilta suoraan Samsungin television näytölle. Televisio tukee myös suosittuja digitaalisia-avustajia Amazon Alexaa ja Google Assistantia. Niiden avulla voit esimerkiksi vaihtaa kanavaa, säätää äänenvoimakkuutta tai vaihtaa sisältöä äänikomennolla.


 


Käyttöliittymänä on muistakin Samsungin televisioista tuttu Tizen-käyttöjärjestelmä. Käyttöliittymä mahdollistaa lukuisten sovelluksien lataamisen televisioosi, kuten C Moren, HBO:n, Netflixin tai Yle Arenaan. Sovelluksien ja sisältöjen välillä on helppo ja nopea liikkua kaukosäätimen avulla. Samaisella kaukosäätimellä pystyt hallitsemaan kaikkia television ominaisuuksia ja sen lisäksi digiboksia, konsolia, sovelluksia ja suoratoistaa sisältöä helposti Smart Hub ja One Remote -ominaisuuksien puolesta.


 


Jos teet etätöitä tai opiskelet kotoa käsin saattaa sinua hyödyttää Samsungin Remote Access -toiminto. Se mahdollistaa PC:si etäkäytön ja sen peilauksen television ruudulle. Käyttääksesi ominaisuutta tulee sinun yhdistää niin televisio kuin PC:si samaan verkkoon sekä liittää televisioosi hiiri ja näppäimistö. Television Game Enhancer -toiminto tunnistaa, kun aloitat pelaamisen konsolissasi ja toiminto säätää television asetukset optimaaliseksi pelaamista varten.


 



 


Hide content



  • Näytön tekniikka: Crystal UHD

  • Tarkkuus: 3,840 x 2,160

  • Kuvaprosessori: Crystal Processor 4K

  • UHD Dimming: Kyllä

  • HDR: Kyllä

  • Ääni: Dolby Audio


Viritin ja liitännät



  • Virittimet: Antenni- ja kaapeliviritin, DVB-T2C

  • Liitännät: 2 x HDMI, 1 x USB, optinen ääni, eARC, Ethernet

  • Korttipaikka: CI+- Korttipaikka


Langattomat yhteydet, ohjelmisto ja äly-TV



  • Käyttöjärjestelmä: Tizen

  • Yhteensopivat äly-TV sovellukset: mm. C More, Areena, MTV, Ruutu, Netflix, HBO, YouTube

  • Apple Airplay 2 -tuki

  • Langattomat yhteydet: Bluetooth, Wi-Fi, Mobile View


Fyysiset mitat ja seinäkiinnitys



  • 43 tuumaisen mitat ja paino:


-Mitat: ilman jalustaa n. 96,3 x 55,8 x 6 cm, jalustan kanssa n. 96,3 x 62,8 x 19,3 cm


-Paino: ilman jalustaa 8,1 kg, jalustan kanssa 8,3 kg


-VESA-standardi: 200 x 200



  • 50 tuumaisen mitat ja paino:


-Mitat: ilman jalustaa n. 112 x 64,4 x 6 cm, jalustan kanssa n. 112 x 71,9 x 25,1 cm


-Paino: Ilman jalustaa 11,4 kg, jalustan kanssa 11,6 kg


VESA-standardi: 200 x 200



  • 55 tuumaisen mitat ja paino:


-Mitat: ilman jalustaa n. 123,1 x 70,7 x 6 cm, jalustan kanssa n. 123,1 x 78,3 x 25,1 cm


-Paino: Ilman jalustaa 13,9 kg, jalustan kanssa 14,2 kg


-VESA-standardi: 200 x 200


 


 



 


Samsung 4K Crystal UHD (2020) -älytelevision löydät verkkokaupastamme kolmessa koossa, 43 tuuman, 50 tuuman ja 55 tuuman kokoisena. Myyntipakkaukseen kuuluu television lisäksi kaukosäädin, paristot, käyttöopas ja virtajohto. Televisiolla on 24 kuukauden takuu.


 


Lue myös:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa