Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
  • 830 custom-general.kudos
  • 1158 custom-general.replies
  • 77 custom-general.solutions

Esittelyssä Samsung Galaxy Z Flip – Taittuvaa lasia ja ennennäkemätöntä teknologiaa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Z Flip on tilattavissa mustana ja violetin sävyisenä.Taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Z Flip on tilattavissa mustana ja violetin sävyisenä.

 

Yksi Samsung Unpacked 2020 -tapahtuman odotetuimmista uutuuksista oli taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip, simpukkapuhelinta muistuttava taittuvanäyttöinen älypuhelin. Ensimmäinen vastaavaa muotoilua edustava laite, Galaxy Fold julkaistiin lokakuussa 2019. Koska kyseinen malli on isoimpia markkinoilla olevia älypuhelimia, on pieni ja näppärä Z Flip varmasti tervetullut lisä taittuvanäyttöisten mallien valikoimaan.

 

Puuterirasiallinen tyyliä ja laadukkaita kameraominaisuuksia


Kuten sanottu, Galaxy Z Flip on taitettuna pieni, vain vähän isompi kuin puuterirasia. Pyöristetyt reunat ja lasi-metallinen rakenne tekevät puhelimesta tyylikkään, valmistajan mukaan jopa ylellisen näköisen. Kannen 1,06” ilmoitusnäytöltä voit tarkistaa kellonajan, päivämäärän, saapuvat puhelut ja toistettavan musiikin, jota voit myös hallita ilman että puhelinta tarvitsee avata. Näyttö on tarkkuudeltaan 300 x 112 pikseliä ja kannesta löytyy myös 10 Mpix laajakulmakamera. Sillä voit ottaa kuvia myös näytön ollessa kiinni ja ilmoitusnäytöstä näet millainen kuvastasi tuli.


Kun avaat puhelimen todelliseen kokoonsa, on sinulla käytettävissä 6,7” saumaton Infinity Flex -näyttö, joka on tehty joustavasta ja erittäin ohuesta lasista. Kuvasuhde on 22:9 ja tarkkuus 2636 x 1080 pikseliä. Se on varustettu kahdella 12 Mpix kameralla, joista toinen on laajakulmakamera ja toinen 123 asteen ultralaajakulmakamera. Kamerasta löytyy erillinen Single Take -kuvaustoiminto, joka hyödyttää sinua erityisesti silloin, jos tapanasi on ottaa monta kuvaa samasta kohteesta. Tämä toiminne hyödyntää kaikkia kameran ominaisuuksia ja tekoälyn avulla se tuottaa 5-14 parasta kuvavaihtoehtoa ottaessasi vain yhden kuvan.

 

Tehokas ja saumaton kokonaisuus


Vaikka laite näyttää suljettuna suht pieneltä ja taskukokoiselta, ei se jää silti tehojensa puolesta jalkoihin isommille puhelimille. Järjestelmäpiirinä toimii Qualcommin Snapdragon 855+, joka löytyy tällä hetkellä mm. Asus Rog Phone II -pelipuhelimesta sekä One Plus 7T -mallista. Snapdragon 855+ mahdollistaa esim. 15% paremman grafiikkasuorituskyvyn kuin 855, joka puolestaan löytyy esim. Samsung Galaxy S10 Lite -mallista. Tehokkaamman piirin tukena on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt sisäistä tallennustilaa. Laitteesta löytyy myös 3300 mAh tupla-akku, joka tukee niin pikalatausta kuin langatontakin latausta. Voit siis jakaa virtaa kaverinkin puhelimeen.


Tehojen ja akkuominaisuuksien lisäksi Samsung on panostanut myös uutuusmallinsa käytettävyyteen. Kun simpukkapuhelimet tulivat aikoinaan markkinoille, ne olivat joko auki tai kiinni eikä niitä voinut saumattomasti pitää haluamassaan kulmassa. Nyt tilanne on kuitenkin toinen. Samsungin mukaan voit asettaa Galaxy Z Flipin haluamaasi kulmaan 70 asteesta aina 110 asteeseen. Näin puhelin voi olla esim. pöydällä siinä asennossa kuin itse haluat ja videoiden katsominen tai videopuhelu onnistuu kätevästi. Saumattomuus toimii myös sisä- ja ulkonäytössä. Kaiken toiminnan mitä näet pienellä näytöllä, voit siirtää viiveettä isolle näytölle. Näin puhelimen käyttö on sujuvaa kun toiminne jatkuu näytöltä toiselle.

 

Galaxy Z Flip on rakenteeltaan ohut ja suljettuna taskuun sopivan kokoinen.Galaxy Z Flip on rakenteeltaan ohut ja suljettuna taskuun sopivan kokoinen.

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näytön koko: 6,7” sisänäyttö Glexible Ultra Thin Glass + 1,1” sAMOLED ilmoitusnäyttö
Mitat: Avattuna 167,3 x 73,6 x (6,9-7,2) mm ja suljettuna 87,4 x 73,6 x (15,4-17,3) mm
Paino: 183 g
Suoritin: Octa-core, 7 nm Technology, Snapdragon 855+
Resoluutio: Sisänäytössä 2636 x 1080 / Ulkonäytössä 300 x 112
Keskusmuisti: 8 Gt
Tallennustila: 256 Gt
Käyttöjärjestelmä: Android 10 + One UI 2.0
Etukamera: 10 Mp laajakulma (F2.4)
Takakamera: 12 Mp laajakulma (F1.8) ja 12 Mp ultralaajakulma (F2.2)
Akku: 3300 mAh
Muuta: Sormenjälkitunnistus sivulla, tuki pikalataukselle ja langattomalle lataukselle sekä eSIM:lle, kasvojentunnistus, C-type kuulokkeet.

 

Samsung Care+ antaa turvaa vahingon varalle


Samsungilla on tarjolla Care+ vakuutuspalvelu, joka kattaa mm. näyttö- ja nestevauriot. Galaxy Z Flip -puhelimen ostajalle he lupaavat tämän vakuutuksen maksutta ensimmäisen vuoden ajaksi. Jos puhelimelle tapahtuu jotain tuona aikana, se korjataan valtuutetussa huoltoliikkeessä. Samsung Care+ for Z Flip tulee aktivoida 30 päivän kuluessa puhelimen ostohetkestä samsungcareplus.com-sivulla. Mahdollisten vahinkojen tapahtuessa omavastuu on 109 euroa. Lisätietoa palvelusta löydät Samsung Care+ nettisivuilta.

 

 

Samsung Galaxy Z Flip on nyt ennakkomyynnissä verkkokaupassamme. Laitteiden toimitukset alkavat 21.2.2020 alkaen. Triplan myymälään, Oulun Valkeaan, Jumboon, Citycenteriin, Tampereen Ratinaan ja Porin Telia Kauppaan laitteita on tulossa 21.2.2020 alkaen.

 

Tilaa Samsung Galaxy Z Flip tästä

 

 

 

Millaisia ajatuksia Galaxy Z Flip herättää ja onko sinulla jo kokemusta taittuvanäyttöisistä puhelimista? 

 

Lue myös näiden uutuusmallien laite-esittelyt:

 

 

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
0 vastausta