Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66000
Kirjoituksia 178648

Samsung Galaxy Watch 3 – älykäs kuntovalmentaja ja terveydentilan seuraajaSamsung Galaxy Watch 3 – älykäs kuntovalmentaja ja terveydentilan seuraaja

Moderaattori
Viestejä 1 500 kpl

Samsung Galaxy Watch 3 – älykäs kuntovalmentaja ja terveydentilan seuraaja

1/4

samsung galaxy watch 3.jpg

 

Samsung julkaisi uudistuneen älykellon, joka kantaa nimeä Galaxy Watch 3. Tämä uusi kello on valmistajan mukaan aiempaa älykkäämpi, sekä kooltaan ohuempi ja kevyempi. Laite tukee edeltäjänsä tapaan 4G-yhteyttä eSIM-tekniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa puhelujen soittamisen ja vastaanottamisen, sekä viestitoimintojen käyttämisen, vaikka kännykkä ei olisikaan vieressä.

 

Samsung Galaxy Watch 3 tuotiin tarjolle kahdessa koossa. Pienempi kello on kooltaan 41mm ja suurempi 45mm. Värivaihtoehtoina 41mm versiossa on Mystic Bronze tai Mystic Silver ja 45mm versiossa Mystic Black tai Mystic Silver. Näiden eSIM-tekniikan sisältävien kellojen lisäksi tarjolle tuli titaaninen 45mm Mystic Black kello, johon ei ole mahdollista hankkia 4G-liittymää. Kaikkien mallien ennakkomyynti on alkanut ja laitteiden toimitukset sekä varsinainen myynti alkaa 21.8.

 

Älykellon ranneke on materiaaliltaan nahkaa, runko terästä ja lasi Corning Gorilla Glass DX+, joten materiaalien puolesta se on laadukas ja kestävä. Kellon ulkoasu on klassisen tyylikäs ja lisäksi kellotaulujen personointi tekee tästä laitteesta sopivan kumppanin erilaisiin tilanteisiin. Voit valita omaan mielentilaan tai tilaisuuteen aina parhaiten sopivan kellotaulun ulkoasun ja värityksen. Lisäksi ulkoasua voi personoida erilaisilla rannekkeilla.

 

 

Ranteessa kulkeva kuntovalmentaja ja terveydentilan seuraaja

 

Samsung Galaxy Watch 3 pitää valmistajan mukaan sisällään johtavaa hyvinvointi- ja terveysteknologiaa. Kelloa voit käyttää apunasi treenatessa esimerkiksi juoksulenkeillä. Voit mitata lenkin aikana tasapainoasi, askelten pituutta ja maakosketusta, joiden avulla saat kattavan analyysin juoksutekniikastasi. Galaxy Watch 3:sta löytyy myös perinteiset ominaisuudet kuten sykkeen mittaus, juoksuvauhdin ja matkan mittaaminen sekä askelmittari. Kello pyrkii olemaan urheilun lisäksi apuna myös äärimmäisen tärkeässä arkiliikunnassa.

 

Jos pidät kellon ranteessa nukkuessasi, niin saat yksityiskohtaista tietoa unenlaadusta ja stressitasostasi. Galaxy Watch 3 tarjoaa mahdollisuuden mitata sydänfilmin (EKG) ja veren happipitoisuuden. Lisäksi käyttäjän turvallisuutta lisää tieto siitä, että kellossa on kaatumisentunnistus, joka voi lähettää viestin valituille kontakteille kaatumisen yhteydessä. Tästä voisi olla erityistä hyötyä myös vanhuksen käytössä, jolloin omaiset saavat tiedon kaatumisesta.

 

Samsung galaxy watch 3 kellot.PNG

 

eSIM-tekniikka ja 4G-yhteys vapauttaa

 

eSIM-tekniikalla varustetut älykellot ovat olleet poikkeuksetta Telian myydyimpien mallien listoilla. Monet käyttäjät arvostavat mahdollisuutta käyttää älykellon puhelin-, viesti- ja nettiominaisuuksia, ilman älypuhelimen kuljettamista mukana. Tämä on loistava mahdollisuus etenkin juoksulenkeille tai muihin hetkiin, kun ison älypuhelimen kuljettaminen mukana olisi haastavaa.

 

Telian Multi-palvelun ansiosta sinulla on mahdollisuus käyttää samaa liittymänumeroa kellossasi, kuin mikä sinulla on älypuhelimessasi. Tämän ansiosta puhelut toimivat samalla tavalla kelloosi tai älypuhelimeesi ja olet aina tavoitettavissa.

 

Mallit ja hinnat 


Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black tai Mystic Silver 509€
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver tai Mystic Bronze 479€
Galaxy Watch 3 45mm BT Titanium Mystic Black 649€

 

Tekniset tiedot

Materiaali: Ruostumaton teräs
Näyttö: 1,4" (34 mm) Super Amoled, Corning Gorilla Glass DX+
Mitat: 45 x 46 x 11 mm
Paino: 53 g
Akku: 340 mAh
Lataus: Langaton lataus
Ranneke: Nahkaranneke, standardikiinnikkeet
AP: Exynos 9110 Dual Core 1,15 GHz
OS: Tizen
Muisti: 1 Gt RAM + 8 Gt sisäinen muisti
Liitännät: 4G, Bluetooth 5.0, WI-FI b/g/n, NFC A-GPS, Glonass, Beidou
Anturit: Kiihtyvyysanturi 32G, gyrometri, ilmapuntari, valoanturi, sykemittari (8PD), EKG
Kestävyys: 5 aATM + IP68, MIL-STD-810G
Yhteensopivuus: Android ja iOS

 

 

Tilaa Samsung Galaxy Watch 3

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 159 kpl

2/4

Tässä mun video aiheesta:

Vastaa

Kommentaattori
Viestejä 21 kpl

3/4

Moi

Pari kysymystä kellon ominaisuuksista:

 

1.

Joko EKG-mittaus toimii Suomessa tällä kellolla?

 

Alla mobiili.fi sivuston kommentti elokuun alussa 2020

 

"EKG-mittaukset vaativat viranomaishyväksynnän, jonka aikataulusta Euroopan unionin alueella ei ole vielä tietoa eivätkä nämä ominaisuudet näin ole täällä vielä myöskään Galaxy Watch3:ssa toistaiseksi käytettävissä".

 

2.

Onko tietoa saako kelloon ladattua golf sovellusta, jota voisi käyttää golfkierroksella etäisyysmittarina, tuloskorttina yms?

Vastaa
0 tykkäystä

Ex-telialainen
Viestejä 249 kpl

4/4

@Golfer  kirjoitti:

Moi

Pari kysymystä kellon ominaisuuksista:

 

1.

Joko EKG-mittaus toimii Suomessa tällä kellolla?

 

Alla mobiili.fi sivuston kommentti elokuun alussa 2020

 

"EKG-mittaukset vaativat viranomaishyväksynnän, jonka aikataulusta Euroopan unionin alueella ei ole vielä tietoa eivätkä nämä ominaisuudet näin ole täällä vielä myöskään Galaxy Watch3:ssa toistaiseksi käytettävissä".

 

2.

Onko tietoa saako kelloon ladattua golf sovellusta, jota voisi käyttää golfkierroksella etäisyysmittarina, tuloskorttina yms?


Moikka @Golfer,

 

Samsung Galaxy Watch 3 -kelloon on tulossa kyseinen EKG-mittaus, mutta tarkempaa aikataulua ei ole vielä antaa. Tästä Golf-sovelluksesta en osaa sanoa, mutta kellosta löytyy kyllä esiasennettuna kattava valikoima urheilusuoritusten seurantaan tarkoitettuja ominaisuuksia. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.