Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
  • 137 custom-general.kudos
  • 561 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Xampion-älypohjalliset tukevat jalkapalloilijan kehitystä

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Xampion-älypohjalliset.png

 

Digitalisoituminen on tullut vahvaksi osaksi myös urheilua. Urheilukellojen ja sykemittarien lisäksi omaa kehittymistä voi tänä päivänä seurata myös älypohjallisten avulla. Jalkapalloilijoille suunnattu Xampion on teknisten ja fyysisten suoritusten seurantajärjestelmä, joka on tehty tukemaan jokaisen pelaajan kehittymistä.

 

Xampion Dual Sensor -älypohjalliset ovat nappiksiin sujautettavat keltamustat sensoreilla varustetut pohjalliset, jotka seuraavat pelaajan teknistä suoritusta jalkapallokentällä. Molemmissa Xampion-pohjallisissa on 9 grammaa painavat sensorit, jotka alkavat automaattisesti tallentamaan dataa pelaajan liikkeestä. Sensoreiden keräämä data siirtyy langattomasti suoraan Xampion App –sovellukseen, joka on ladattavissa maksutta Google Playsta ja App Storesta.

 

Älypohjalliset mittaavat pelaajan juoksunopeutta, kuljettua matkaa, tempoa, intensiteettitasoja, pallokosketuksia, osumakohtaa, kontaktin voimakkuutta sekä kontaktin tyyppiä. Kun käytät Xampion-pohjallisia ensimmäistä kertaa, tee muutama sprintti maksiminopeudella, jotta voit asettaa maksimivauhtisi omaan profiiliisi. Näin tekemällä saat jatkossa tarkempia nopeuteen sekä tempoon liittyviä tuloksia tulevista harjoituksistasi.

 

Älypohjallisiset ovat valmistajan mukaan tehty kestämään kovempaakin käyttöä. Pohjalliset ovat vedenkestävät ja ne myös kestävät äärilämpötiloja aina -10 asteesta +55 asteeseen. Älypohjallisten sensorit menevät lepotilaan, kun ne ovat paikoillaan kymmenen minuuttia.

 

Automaattisesti toimiva ja helppokäyttöinen järjestelmä ei valmistajan mukaan häiritse pelaajan keskittymistä kentällä. Lisäksi Xampion-järjestelmää on mahdollista käyttää myös virallisissa otteluissa.


Xampion Dual Sensor -älypohjalliset on suunniteltu yhteistyössä Respecta Oy:n ammattilaisten kanssa. Älypohjallisista on saatavissa kokoja S-koosta aina XL-kokoon asti.

 

 

 

Xampion_kuva.png

 

 

Tekniset tiedot

 

Mitat: 4-6,5 x 27 x 47 mm
Paino: 9 grammaa
Akku: sisäänrakennettu 100 mAh akku, käyttöaika 15-20 tuntia
Käyttölämpötila: -10 C – +55 C
Tallennustila: sisäänrakennettu tallennustila, johon mahtuu yli 20 tunnin harjoittelun edestä dataa
Liitännät (lataus): microUSB
Järjestelmävaatimukset: iOS 9 tai uudempi, Android 5.0 tai uudempi, BLE (Bluetooth) 4.0 tai uudempi

 

 

Tilaa Xampion Dual Sensor -älypohjalliset tästä

 

 

Xampion älypohjallisista löytyy käyttökokemuksia sekä kattava käyttöönotto-opas Xampionin sivuilta.

 

 

 

 

Lue lisää:

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta