Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy S8 , lähde: Venturebeat, Evan BlassSamsung Galaxy S8 , lähde: Venturebeat, Evan Blass

Ensisilmäyksellä voidaan havaita fyysisen kotipainikkeen poistuneen laitteen etupuolelta ja sormenjäljenlukijan siirtyneen taakse kameran viereen. USB-portti kerrotaan olevan USB-C -tyyppiä, ja mukana on myös 3,5mm kuulokeliitin. Laitteen reunat ovat kaarevat S7 Edgen tapaan. Laite näyttää mielestäni melko tutulta Samsungilta ja jatkaa jo S6-malliston tuomaa muotolinjaa metallin ja lasin yhdistelmänä. On myös mielenkiintoista, että ns. litteää mallia ei kerrota olevan tulossa, vaan laitetta on kaarevana, kahdessa eri koossa.

 

Vuodettujen tietojen mukaan olisi luvassa: 

 

  • Kaksi näyttökokoa, 5.8" ja 6,2" QHD Super AMOLED -teknologialla, 83% peitto puhelimen etupuolesta. Kuvasuhde 18:5:9 . Kumpikin on kaareva, litteää mallia ei ole.
  • Järjestelmäpiiri markkina-alueesta riippuen joko Snapdragon 835 tai Exynos-perheen vastaava, valmistusprosessi 10nm , laskentateho 11% ja grafiikkasuorituskyky 23% S7 korkeampi, mutta energiatehokkuus 20% parempi.
  • Akku näyttökoon mukaan joko 3000mAh tai 3500mAh.
  • Keskusmuistia 4GB
  • Sisäinen muisti perusmallissa 64GB, (ei tietoa muista malleista?) muistikortilla laajennettavissa 256GB
  • USB-C -portti, ja 3,5mm kuulokeliitin
  • Pääkamera 12Mpix, etukamera 8Mpix. Pääkameran softan kerrotaan tukevan virtuaalihakua, tarkoittaen esim. google-hakua kameralla kuvattavasta tekstistä tms.
  • Note 7 tuttu iirisskanneri
  • Suositushinnoiksi kerrotaan 5.8" mallille 799€ ja 6.2" mallille 899€, jotka tarkoittavat n. 100€ enemmän viime vuonna julkistettuja S7-malleja enemmän.
  • Julkistuksen kerrotaan olevan 29.3.2017

 

Lähde, Venturebeat, http://venturebeat.com/2017/01/26/this-is-the-samsung-galaxy-s8-launching-march-29/

 

 

Samsung Galaxy S8:ia voidaan pitää yhtenä Samsungin odotetuimmista puhelimista, sillä edellinen julkistus, Note 7 epäonnistui pahoin käyttöturvallisuusongelmien takia. Odotukset ovat korkealla S8:in suhteen, sillä laite tulee olemaan ensimmäinen lippulaivamalli noin vuoteen, jos Note 7:aa ei oteta huomioon. Sen on pakko onnistua Note 7 jälkeen.

 

 

Kannattaa kuitenkin muistaa, että tiedot ovat vuodettuja, eivätkä välttämättä kaikilta osin pidä paikkaansa.

 

 

Purnipsi
Kunniajäsen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Ensimmainen-vuotokuva-Samsung-Galaxy-S8-sta-julki/ba-p/141716
Linkki kopioitu