Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Huawei watch gt runner.jpeg

 

Huawei Watch GT Runner on ulkonäöltään viehättävä älykello, joka seuraa päivittäistä harjoitteluasi. Huawei Watch GT Runnerilla on monia yhtäläisyyksiä Huawei Watch GT 3:n kanssa, mutta sen ulkomuoto on erilainen. Huawei on suunnitellut Watch GT Runnerin kevyemmäksi ja se sopii erityisesti juoksijoille. Kellon 46 mm runko on valmistettu komposiittikuidusta, joka on Huawein mukaan kevyt ja kestävä. 

 

Huawei Watch GT Runnerin kirkas näyttö ja pitkä akkukesto ihastuttaa

 

Huawei Watch GT Runnerissa on 1,43 tuuman AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on 466 x 466 pikseliä. Olitpa sitten kirkkaassa auringonpaisteessa tai myöhään illalla pimeässä lenkillä, on älykellon näyttöä helppo lukea. Kellossa on TruSeen 5.0+ -sykemoduuli ja laitevalmistaja kertoo sen tallentavan tarkasti sykkeesi jopa erittäin kuormittavien ja intensiivisten harjoitusten aikana. Kello kertoo sinulle, milloin sinun kannattaa rentoutua, jos stressitasot ovat nousseet liian korkeaksi. Saat myös halutessasi hälytyksiä esimerkiksi huonosta säästä kellon sisäänrakennetun barometrin ansiosta.

 

Huawei Watch GT Runner tarjoaa jopa 14 päivän akunkeston täydellä latauksella ja jopa 7 päivän akun keston raskaalla käytöllä. Langattoman lataustoiminnon avulla voit ladata kellon ilman latausjohtoa tai jakaa puhelimestasi virtaa langattomasti kelloon. Sinun ei siis tarvitse stressata siitä, että akku pääsee loppumaan yllättäen.

 

Huawei gt runner.jpeg

 

Huawei Running Ability Index tarjoaa arvioita, jotka perustuvat erilaisiin tietoihin ja harjoitteluhistoriaan, mukaan lukien syke, vauhti, matka ja taajuus. Huawei kertoo antavansa sinulle yksityiskohtaisen analyysin nykyisestä juoksukyvystäsi ja siitä, miten se vertautuu tavoitteihisi. Tarjolla on kaikki tarvitsemasi tiedot räätälöityjen harjoitussuunnitelmien luomiseen, jotka parantavat laitevalmistajan mukaan juoksukykyäsi luotettavasti. Voit mukauttaa harjoitussuunnitelmasi esimerkiksi sukupuolesi, pituutesi ja painosi sekä sykkeen, matkan ja juoksutiheyden perusteella.

 

Kello seuraa esimerkiksi juoksua, pyöräilyä, uintia, hiihtoa ja monia muita lajeja. Huawei Watch GT Runnerista saa eniten irti, kun lataat Huawei Health applikaation. Kello on yhteensopiva HarmonyOS:n, Androidin ja iOS:n kanssa. Älykello tukee viittä suurta satelliittinavigointijärjestelmää, kaksikaistaisia ​​reaaliaikaisia ​​puheluita, nopeampaa satelliittihakunopeutta ja tarkempaa paikannusta. Kyseessä on melko suuri älykello, eikä pienempää mallia ole saatavilla. Se sopii hyvin isompaan ranteeseen, mutta pienemmän ranteen omaavat saattavat tuntea sen olevan hieman liian iso jokapäiväiseen käyttöön. GT Runner tekee vaikutuksen seuraamallaan datamäärällä ja se on hyvä vaihtoehto, jos olet esimerkiksi aloittamassa juoksuharrastusta tai olet innostunut liikunnasta. 

Tärkeimmät ominaisuudet

 

Tuetut käyttöjärjestelmät iOS 9 tai uudempi, Android 6.0 (Marshmallow) tai uudempi, HarmonyOS 2
Navigointi

GPS/GNSS-vastaanotin

Seurantatiedot

Etäisyys, aika, nopeus, poltetut kalorit, toiminta, lepotoiminta, syke, otetut askeleet, veren happisaturaatio

Sensorit

Kiihtyvyysmittari, gyroanturi, paineanturi, geomagneettinen anturi, optinen sydänanturi

Tallennustila 4 Gt
Näyttö AMOLED, 466 x 466 pikseliä, 1.43", 

kosketusnäyttö

Langattomat liitännät Bluetooth, NFC
Akun kesto

Tyypillinen käyttö - jopa 14 päivää

Raskas käyttö - jopa 7 päivää

Kellotaulun koko  46 mm
Hihna  silikoniranneke, 22 mm leveä, sopii ranteeseen jonka ympärysmitta on 140-210 mm
Takuu 24 kk

 

Kaikki tekniset tiedot Huawei Watch GT Runnerin osalta löydät verkkokaupastamme. 

 

Lue lisää:

 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Huawei-Watch-GT-Runner-alykello/ba-p/241351
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.