Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

kansikuva2.png

 

 

Samsung on on tuonut markkinoille täysin langattomat kuulokkeet, joiden AKG:n optimoima ääni soittaa musiikkia hyvällä laadulla. Galaxy Buds -langattomat kuulokkeet tarjoavat vaivatonta äänentoistoa, sillä ne toimivat välittömästi ja muodostavat nopean yhteyden Galaxy-laitteisiisi. Ne kulkevat aina helposti mukanasi virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta. 

 

Tyylikäs muotoilu ja esteettinen ulkonäkö

 

Samsung Galaxy Buds -kuulokkeita on helppo kuljettaa mukana niiden pienen koon ja virtaviivaisen muotoilun myötä. Ne mahtuvat näppärästi taskuun ja voit säilyttää niitä pienessä säilytyskotelossa, niin ne eivät häviä. Kuulokkeet asettuvat kotelon sisällä paikkoihinsa helposti magneetin avustuksella.

 

Galaxy Buds -kuulokkeita on saatavilla Telia.fi verkkokaupasta 159€ hintaan mustana ja valkoisena. Ne on suunniteltu hyvinkin käyttäjäystävälliseksi keveytensä, edistyneen materiaalin, sekä innovatiivisen muotoilun myötä. Kuulokkeet pysyvät hyvin korvissasi riippumatta siitä, mitä teet. Kuuloketta ympäröivä silikonikumiosa on myös vaihdettavissa kolmeen eri kokoon, joten ne sopivat varmasti kaikille.

 

Vaikuttavia kuunteluelämyksiä täysin langattomilla kuulokkeilla

 

Samsung Galaxy Buds -kuulokkeiden High Resolution Live -äänentoisto takaa mahtavan soundin. Samsung kuvailee äänentoistoa on kirkkaaksi ja puhtaaksi. Adaptiivinen kaksoismikrofoni vähentää kohinaa ja taustameteliä, joten sen ansiosta saat kuunnella rauhassa musiikkia.

 

Kuulokkeet mahdollistavat myös kuuntelutilan muuttamisen, jos haluat kuulla mitä ympärilläsi tapahtuu. Ne tunnistavat ääniympäristön ja vaihtelevat sisä- ja ulkomikrofonin välillä, jotta ääni olisi optimaalisin. Kuulokkeiden ulkopinta tunnistaa kosketuksen, joten voit keskeyttää musiikin, vaihtaa kappaletta tai ottaa Samsungin apusovellus Bixbyn käyttöön.

 

 

kuva1.png

 

 

Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet vievät äänentoistollaan sinut suoraan live konsertin eturiviinSamsung Galaxy Buds -kuulokkeet vievät äänentoistollaan sinut suoraan live konsertin eturiviin

Käyttöönotto

 

Galaxy Buds -kuulokkeet on helppo ottaa käyttöön ja ne yhdistyvät nopeasti kaikkiin Galaxy-laitteisiisi. Kuulokkeet ovat yhdistettävissä älypuhelimiin ja muihin laitteisiin Bluetooth-yhteydellä. Galaxy Buds -kuulokkeet ovat yhteensopivat myös iOS-laitteille, mutta jotta saisit kuulokkeista kaiken hyödyn irti, niin sinulla tulee olla käytössäsi Androidille saatava kuulokkeiden hallintasovellus Galaxy Wearable. Kuulokkeiden yhdistäminen Samsung-laitteisiin on helppoa. Kun kuulokkeiden kotelon aukaisee puhelimesi lähellä, niin laitteeseesi avautuu suoraan valikko josta voit kytkeä kuulokkeet päälle.

 

Galaxy Budsit kytkeytyvät valmiustilaan saman tien, kun asetat ne korviisi.

Jos otat toisen kuulokkeen pois korvastasi, niin musiikki ei keskeydy, niin kuin

Applen AirPodseissa. Vasta sitten, kun otat molemmat kuulokkeet pois, niin musiikki keskeytyy.

 

Pitkäkestoinen akku ja Wireless PowerShare

 

Tehokkaat mikroakut takaavat, että Galaxy Buds -kuulokkeilla kuuntelet yhdellä latauksella jopa 6 tuntia putkeen. Kun akku on käymässä vähiin, voit ladata kuulokkeet langattomasti. Voit käyttää lataamiseen yhteensopivan Galaxy-laitteen langatonta virranjakoa. Galaxy Buds -kuulokkeiden koteloa voi ladata esimerkiksi Samsungin uusista Galaxy S10 -puhelimista niiden Wireless PowerShare -ominaisuudella. Asetat vain kotelon puhelimen takaosan päälle ja akku on latautumassa!

 

 

 

Kansd.png

 

Tekniset tiedot

 

  • Kuulokkeet 17,5 x 22,5 x 19,2 mm, paino 5,6 g
  • Kotelo 70 x 38,8 x 26,5 mm, paino 39,6 g
  • Yhteydet: Bluetooth 5.0 (A2DP, AVRCP, HFP)
  • Akku: kuulokkeet 58 mAh, kotelo 252 mAh
  • Anturit: kiihtyvyys, etäisyys, kosketus, hall-anturi
  • Yhteensopivuus: Samsung ja muut Androidit: Android 5.0 tai uudempi, 1,5 Gt tai enemmän keskusmuistia
  • Pakkauksen sisältö: Galaxy Buds, siivekekorvasovittimet, korvasovittimet, kotelo, usb-kaapeli, pika-aloitusopas

 

 

Katso myös:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Samsung-Galaxy-Buds-2019-Bluetooth-kuulokkeet/ba-p/190021
Linkki kopioitu