Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Sony WF-XB700 -kuulokkeet.png

 

Sony WF-XB700 -kuulokkeet ovat ergonomisesti suunnitellut täysin langattomat kuulokkeet, jotka ovat varustettu Sonyn EXTRA BASS -toiminnolla. Laitevalmistajan mukaan kuulokkeiden tri-hold-rakenne muodostaa kosketuksen korvan kolmeen eri kohtaan turvallisen ja mukavan istuvuuden varmistamiseksi. IPX4-luokituksen ansiosta voit myös hyvin lähteä lenkille sateessakin, eikä intensiiviset salitreenitkään ole este kuulokkeiden käytölle.


Kuulokkeiden Bluetooth-siru välittää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa Sonyn mukaan vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Arvosteluissa kuulokkeiden äänenlaatua on kehuttu hyväksi ja bassoa vahvaksi. EXTRA BASS -toiminnon avulla saat vielä ripauksen lisää potkua basson merkeissä. Elokuvien ja sarjojen kanssa näiden kuulokkeiden äänenlaatu ei kuitenkaan arvosteluiden mukaan pääse oikeuksiinsa. Sony WF-XB700 -kuulokkeissa olevien painikkeiden avulla voit toistaa, pysäyttää tai skipata biisejä ja säätää äänenvoimakkuutta. Painikkeiden ansiosta voit myös käyttää puhelimesi ääniohjausta ja soittaa tai vastaanottaa puheluita. Äänikomentotoiminto on yhteensopiva Android-älypuhelimien (Google) tai iPhonen (Siri) kanssa.


Laitevalmistaja lupaa kuulokkeille 9 tuntia yhtäjaksoista kuunteluaikaa. Latauskotelossa riittää virtaa yhden latauksen verran lisää, joten kuunteluaika venyy yhteensä 18 tunnin mittaiseksi. Jos kuulokkeiden lataus on esimerkiksi unohtunut, saat pikalatauksen ansiosta 10 minuutin latauksella 60 minuuttia toistoaikaa. Akku latautuu täyteen latauskotelossa noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Itse latauskotelon lataaminen täytiin vie noin 3 tuntia.

Kuulokkeissa ei ole vastamelutoimintoa, mutta kuulokkeiden suljettu muotoilu kuitenkin eristää ääntä jonkin verran. Paketin mukana tulee 4 silikonikumista valmistettua korvatyynyä, jotta löydät omiin korviisi sopivan istuvuuden. Kuulokkeet ovat saatavilla mustana ja sinisenä.
 
Sony WF-XB700 esittely.PNG

 

Tekniset tiedot

  • Taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz
  • Paino: Noin 8 grammaa x2
  • Bluetooth 5.0
  • Bluetooth profiilit: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
  • Bluetooth koodekit: SBC, AAC
  • Latausaika: 2,5 h täyteen, 60 min kuunteluaikaa 10 min pikalatauksella
  • IPX4-luokitus
  • Akunkesto: Jopa 18 tuntia (9 tuntia kuulokkeet + 9 tuntia latauskotelo)
  • Takuu: 24 kk
  • Myyntipakkauksen sisältö: Sony WF-XB700 -kuulokkeet, latauskotelo, latausjohto

 

 

Tilaa kuulokkeet tästä

 

 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Sony-WF-XB700-Bluetooth-kuulokkeet/ba-p/209188
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.