Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Buds Z.png

 

OnePlus Buds Z on edullisemman hintaluokan langaton kuulokepari, joka tarjoaa käyttäjälleen jopa yhteensä 20 tunnin akunkeston. Ulkomuodoltaan kuulokkeet näyttävät paljon Apple AirPods -kuulokkeilta ja ovat varsin minimalistisesti suunnitellut. Buds Z -mallista löytyy hintaansa nähden paljon hyviä ominaisuuksia, kuten IP55-luokitus ja erittäin tehokas pikalataus. Kuulokkeiden käyttäminen kuntosalilla on siis täysin turvallista ja niitä voidaan käyttää myös sateisilla lenkkipoluilla ilman huolta kuulokkeiden vaurioitumisesta. Kuulokkeet tunnistavat lisäksi automaattisesti sen, milloin ne ovat asetettu korvalle. Jos otat Budsit pois korvilta, niin äänentoisto katkeaa. Latauskotelosta löytyy LED-merkkivalo, joka kertoo kuinka paljon akun varausta on jäljellä. Kotelon takaosassa puolestaan on USB-C-liitäntä latausta varten. Kuulokkeilla voi laitevalmistajan mukaan kuunnella yhtäjaksoisesti musiikkia noin 4 tuntia, mutta latauskotelosta riittää virtaa useamman latauksen ajaksi. Mikäli olet unohtanut ladata kuulokkeet, niin pikalatauksen ansiosta saat 10 minuutin latauksella virtaa jopa 3 tunniksi.

 

Kuulokkeista löytyy myös kosketusohjaus, jonka avulla voit skipata kappaleen näpäyttämällä kuuloketta kahdesti. Muita kosketusasetuksia ei kuulokkeista oletuksena löydy. Voit mukauttaa molempien nappikuulokkeiden kaksoisnapautustoimintoja asetuksista, jos kuulokkeet ovat yhdistettynä OnePlus-laitteeseen. Tällöin voit ohjelmoida vasemman tai oikean nappikuulokkeen toistamaan ja keskeyttämään musiikkia, toistamaan seuraavan tai edellisen biisin ja aktivoimaan ääniohjauksen. Kuulokkeet toimivat yhteen HeyMelody-mobiilisovelluksen kanssa, jonka kautta muut kuin OnePlus-älypuhelinten omistajat voivat ladata uusimmat ohjelmistopäivitykset ja muokata OnePlus Buds Z -kuulokkeiden kosketusohjausta. HeyMelody-sovellusta käyttääksesi laitteellasi on oltava Android 6.0 käyttöjärjestelmä tai uudempi. Sovellus ei ole vielä saatavilla Apple-laitteille.

Itse Buds Z:n äänimaailmasta vastaa 10 mm kuulokeajurit, erillinen bassotoiminto ja Dolby Atmos-tuki. Tällä hetkellä Dolby Atmos toimii ainoastaan OnePlus 7- ja 8-sarjalaisten kanssa. OnePlus on integroinut kuulokkeisiin oman kohinanvaimennusalgoritmin, joka auttaa vähentämään ulkopuolista melua puheluiden aikana. Paketin mukana toimitetaan kolmet erikokoiset korvasovittimet täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Eri arvosteluissa kuulokkeiden istuvuutta onkin kehuttu erinomaiseksi. Kiitosta tulee myös laitteen hinta-laatusuhteesta. 

 

 

Tekniset tiedot
 • Mitat: kuuloke 3,8 x 2,3 cm, latauskotelo 7,5 x 3,6 x 2,9 cm
 • Paino: 4,35 g per kuuloke, latauskotelon paino 40 g
 • Elementin koko: 10 mm (dynaaminen)
 • Herkkyys: 97 dB ± 3dB @ 1 KHz
 • Suojaus: IP55
 • Bluetooth-versio: 5.0
 • Bluetooth-kodekit: AAC ja SBC
 • Langaton toimintasäde: 10 metriä
 • Latauskotelon liitäntä: USB-C
 • Kayttöaika täydellä latauksella: 5 h musiikin kuuntelua, 3 h puheluita
 • Latausaika: 10 minuutin latauksella 3 h käyttöaikaa
 • Akun kapasiteetti: 40 mAh per kuuloke, latauskotelossa 450 mAh
 • Pakkauksen sisältö: kuulokkeet, latauskotelo, pikaohje, kolme paria silikonisia vaihtopäivä, turvallisuus- ja takuuohje, USB-C-latauskaapeli
 • Takuu: 24 kk

 

Oneplus buds z.png

 

Lue lisää:

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-edulliset-OnePlus-Buds-Z-kuulokkeet/ba-p/221813
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.