Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

bang_design.png

 

 

Somettajille ja kamerafriikeille on tullut jotain uutta. Nokia -merkillä puhelimia valmistava HMD Global on julkistanut uuden Nokia 8 huippuluurinsa. Pohjana laitteessa on Android Nougat 7.1.1 –käyttöjärjestelmä ja suorituskykyyn on panostettu erityisen paljon. Itse he mainostavat puhelinta tämän hetken tehokkaimmaksi Google Android älypuhelimeksi!

 

Kiillotetun alumiinisen, tyylikäsrunkoisen 64 gigatavun puhelimen saa alkuun matta hopeana tai sinisenä. Kuvissa vilahtavat myös tyylikäs kiiltävä sininen sekä oranssi/ruusukulta, joten kenties näitä värejä on odotettavissa myöhemmin.

 

Nokia 8 on myynnissä tällä hetkellä Telian verkkokaupassa ja myymälöihin se tulee myyntiin 8.9.2017 alkaen. Hinta on 579 euroa tai alkaen 16,09eur/kk.

 

#Bothie - jaa tarinan molemmat puolet

 

Uutena ominaisuutena Nokia 8 tarjoaa mahdollisuuden käyttää puhelimen etu- ja takakameraa samanaikaisesti. Tätä  kutsutaan Dual-Sight –tilaksi.

 

Puhelimella voi siis ottaa kuvia molemmilla kameroilla yhtä aikaa tai kuvata videoita siten, että molemmat kamerat kuvaavat samaan aikaan. Molempien kameroiden kuva näkyy näytöllä samanaikaisesti jaetulla näytöllä. Myös Live-videoiden suoratoistolähetyksiin välittyy kuva molemmista kameroista mikäli käyttäjä niin haluaa.

 

Edessä oleva laajakulmakamera ja takana olevat kaksoiskamerat ovat tarkkuudeltaan 13 megapikseliä. Toinen takakameroista on värikamera optisella kuvanvakaimella ja toinen on monokromikamera. Sekä etu- että takakamerat on varustettu ZEISS-optiikalla.

 

kamerat1.PNG 

 

 OZO Audio

 

Uutena ominaisuutena laitteessa on sisäänrakennettu Nokia OZO spatial 360 –ääni. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että voit videoa kuvatessasi tarkentaa äänen sijaintia. Voit korostaa oikeita ääniä ja pienentää vastaavasti muita taustalta tulevia ”tarpeettomia” ääniä. Valmistajan mukaan samaa tekniikkaa käyttävät myös Hollywoodin filmintekijät ja musiikin tuottajat. Kuvaamiesi 4K videoiden äänimaailma on siis huippuluokkaa tämän ominaisuuden ansiosta.

 

Muutama bulletti laitteen teknisistä ominaisuuksista:

 

* Qualcomm Snapdragon 835 -mobiilialusta

* 64Gt sisäinen tallennusmuisti

* Somenjälkitunnistin kotinäppäimessä

* 5,3 tuuman IPS Lcd näyttö joka on suojattu Corning Gorilla Glass 5:llä

* Roiskevesitiivis (IP54 luokitus)

 

Jos olet kiinnostunut tarkemmin puhelimen teknisistä ominaisuuksista, käyhän lukemassa ne täältä.

 

Puhelin vaikuttaa kaikin puolin varsin mukavalta kaverilta. Itseä erityisesti viehättää kameran ja äänimaailman uudet tuulet. Hintatiedot ja myynnin aloitus päivämäärä päivitetään sivustolle piakkoin. Täällä Yhteisössä pysytellään mukana myöskin ja tiedotetaan kun jotain uutta kerrottavaa on. Pysyhän siis kuulolla!

 

EDIT: lisätty hinta- ja saatavuustieto

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Nokia-8-on-taalla/ba-p/152898
Linkki kopioitu
19 kommenttia 👇