Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Samsung julkisti S6-sarjan puhelimet S6 ja S6 edge viime maaliskuussa --> linkki ja nyt vain puolisen vuotta myöhemmin Samsung julkisti edge-mallista isomman ja päivitetyn version edge + --> linkki.

 

kv_feature_gold.jpg

 

Mitä eroa vanhalla edgellä ja uudella edge plussalla keskenään on? Phonearena.com on tehnyt kattavan analyysin ja koostan sieltä mielestäni oleellisimmat pointit --> linkki.

 

- Näyttö on kasvanut 5,1 tuumasta 5,7 tuumaan, tarkkuus molemmissa sama.

- Näytön kaarevia reunoja (Edgeä) käytetään samoin kuin ennenkin, esim. People Edge-ominaisuuteen voit määritellä viisi suosikkikontaktiasi joihin ja joiden kautta voit pitää heihin helposti yhteyttä. Mukana on myös uusi feature, Apps Edge jonka avulla pääset nopeasti suosikkisovelluksiisi. Ja nyt voit myös määritellä Edge-näytön paikan, vasen- tai oikea pystyreuna tai se voi olla nyt myös vaakasuunnassa millä korkeudella näyttöä tahansa.

-  Uuden edge+ -mallin kameralla voit ottaa kuvia hivenen nopeammin kuin edellisellä mallilla ja tästä on siis tottakai hyötyä nopeissa tilanteissa.

- Akunkesto on parantunut uuden mallin myötä ja samalla myös latausaika tyhjästä täyteen on merkittävästi lyhyempi kuin aikaisemmin.

 

Väreistä löytyy musta sekä kultainen.

 

kv_sub1_feature01.jpg

 

Edelleen puhelin näyttää kuin taideteokselta, design on pysynyt samana koon kasvaessa. Mielestäni ensimmäinen edge-versio oli ehkä himpun verran liian pieni omaan makuuni, isommasta näytöstä vaan on hyötyä niin nettikäytössä kuin vaikka kuvia/leffoja katsellessa. Jännä nähdä, onko vajaa 6" puhelin jo liian iso, jää nähtäväksi. Ja edelleen kamera ja videokuvaus ovat huippuluokkaa joten omat kriteerit puhelimelle täyttyvät ja odotan uutuutta kyllä kieli pitkällä 🙂

 

Myynti alkaa lähiaikoina, seurailehan verkkokauppaamme --> linkki josta näet myöhemmin edge plussan saatavuus- sekä hintatiedot 🙂

 

kv_sub5_feature01.jpg

 

---

 

Mitä sinä ajattelet tästä uudesta edge-mallista? Ja mitä olet mieltä Edge-ominaisuuden hyödyntämisestä, mitä sillä voisi tehdä ja samalla mitä ehkä jäit siis kaipaamaan?

 

 

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-S6-edge-on-pian-taalla/ba-p/108862
Linkki kopioitu
5 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.