Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy Tab A7 on tilattavissa harmaana ja hopean sävyisenä.Samsung Galaxy Tab A7 on tilattavissa harmaana ja hopean sävyisenä.

 

Samsungin tablettivalikoima kasvoi jälleen uudella laitteella, kun Galaxy Tab A7 julkaistiin syyskuun alussa. Se on suositun Galaxy Tab A 10.1 -mallin päivitetty seuraaja, joka sisältää lippulaivamalleista tuttuja ominaisuuksia riisutummassa versiossa. Näin hintakin on hieman edullisempi. Galaxy Tab A7 on suunniteltu niille, jotka arvostavat helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia toiminteita, mutta haluavat laitteelta laadukkuutta, tehokkuutta ja tyylikkyyttä.

 

Neljä kaiutinta ja terävä näyttö takaavat elokuvateatterimaisen elämyksen

 

Tabletin kruununa on 10,4” TFT LCD -näyttö 2000 x 1200 pikselin tarkkuudella. Näyttö-runkosuhde on 80 prosenttia, joten näyttö ulottuu lähes reunasta reunaan. Laitteesta löytyy neljä AKG:n hienosäätämää kaiutinta, joissa on Dolby Atmos -tilaäänituki. Ääni ikään kuin virtaa kuulijan yläpuolella ja ympärillä antaen teatterimaisen elämyksen. Näin se luo suuremman yhtenäisyyden kuvan ja äänen kesken. Kun mukaan lisää vielä terävän ja kirkkaan näytön, on elokuvien katsominen vieläkin miellyttävämpää. Tabletti on varustettu myös reilulla 7040 mAh akulla, ja valmistajan mukaan se kestää ahkerassakin käytössä koko päivän. Tarvittaessa saat ladattua virtaa nopeasti 10W pikalatauksella.

 

Tehokkuutta pelaajalle ja turvaa lapsikäyttäjille

 

Galaxy Tab A7 konepellin alla hyrisee Snapdragon 662 -prosessori ja käyttömuistia laitteessa on 3 GB. Samsungin mukaan tabletti sopii mainiosti myös pelaamiseen nopean suorittimen ja tehokkaan muistinsa ansiosta. Muotoilultaan se on tyylikäs ja käteen sopiva, tabletin paksuus on vain seitsemän millimetriä, joten se tuntuu myös mukavalta pienemmissäkin käsissä.

 

Jos olet hankkimassa tablettia lapsen käyttöön, on tämä erinomainen vaihtoehto. Laitteen voit asettaa Samsung Kids -tilaan, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia, että lapsi pääsisi käsiksi sopimattomaan sisältöön tai tiedostoihin. Samsung Kids sisältää pedagogisia sovelluksia, joita voi täydentää Google Playsta ladattavilla sovelluksilla. Samalla voit seurata kuinka lapsesi käyttää tablettia ja mitä sovelluksia hän käyttää. Samsung Knox turvaa lisäksi omaa sisältöäsi viruksilta ja haittaohjelmilta, joten turvallisuudesta on huolehdittu niin laite- kuin ohjelmistotasollakin.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näyttö: 10,4” TFT-näyttö

Resoluutio: 2000 x 1200

Käyttöjärjestelmä: Android Q

Etukamera: 5.0 MP

Takakamera: 8.0 MP

Suoritin: Qualcomm Snapdragon 6115

RAM-muisti: 3 Gt

Sisäinen muisti: 32 Gt

Sim-kortti: Nano-SIM

Liitännät: USB Type-C, 3.5 mm stereo

Mitat: 247.6 x 157,4 x 7,0 mm

Paino: 477 g

 

 

Kenelle ja millaiseen käyttöön?

 

Ominaisuuksiensa puolesta Galaxy Tab A7 sopii koko perheelle ja Kids-tilassa sitä voivat käyttää myös perheen pienimmät. Tehojen ja kaiutinominaisuuksien ansiosta se sopii mainiosti niin pelaamiseen kuin elokuvien katseluun. Yksinkertaisemmat ja helppokäyttöiset toiminnot ovat varmasti mieleen iäkkäämmille käyttäjille, jotka haluavat olla yhteydessä vaikka kauempana asuviin ystäviin ja perheenjäseniin. Tarpeita ja käyttäjiä on monia, joten jos haluat tabletin joka ei kalpene ominaisuuksillaan, mutta kuuluu hintaluokan keskikastiin, on Galaxy Tab A7 silloin oiva valinta.

 

 

Tilaa Samsung Galaxy Tab A7 tästä

 

 

Lue myös:

 Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-Tab-A7-Elokuvateatterimaisia-elamyksia/ba-p/212319
Linkki kopioitu