Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy Fold2 kansi.png

 

Samsung julkaisi viime vuonna ensimmäiset Fold -puhelimensa, Galaxy Fold ja Galaxy Z Flip -mallit. Nyt kyseiset taittuvanäyttöiset puhelimet saavat seuraajan, joka kantaa nimeä Samsung Galaxy Z Fold2. Puhelin on ennakkotilattavissa verkkokaupastamme ja toimitukset alkavat 18.9.2020. Samsungin mukaan Galaxy Z Fold2 sopii kaikille niille, jotka haluavat laitteestaan enemmän kuin pelkän puhelimen. Puhelimessa on käytetty innovatiivista muotoilua sekä mullistavaa tekniikkaa ja valmistajan mukaan kahdella näytöllä saat paljon uusia mahdollisuuksia loistavaan tuottavuuteen ja vaikuttavaan joustavuuteen. Puhelin sopii niin vapaa-aikaan kuin työntekoonkin. Uusi Galaxy Z Fold2 erottuu massasta sen hillityn tyylikkäillä väreillä ja futuristisella tyylillään. Värivaihtoehtoina on tumma Mystic Black sekä upea Mystic Bronze. Laitteessa on mattapinta, joka valmistajan mukaan vähentää sormenjälkien jäämistä laitteen pintaan.

 

Upeita katseluelämyksiä suurella näytöllä

 

Galaxy Z Fold2 -puhelin sisältää kaksi näyttöä, 6,2 tuumaisen Amoled-etunäytön sekä huippuohuesta taitettavasta lasista valmistetun 7,6 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näytön. Laitteen pää- eli sisänäytössä haitallisen sinivalon määrää on vähennetty ja Samsungin mukaan näytön katselu pidempiäkin aikoja ei aiheuta turhaa rasitusta silmille. Päänäytön koko on kasvanut edeltäjäänsä verrattuna 12 prosenttia ja uuden saranatekniikkansa ansiosta puhelin taittuu pienempään tilaan. Suuri sisänäyttö mahdollistaa kolmen sovelluksen pitämisen avoinna samaan aikaan Split Screen -toiminnolla. Ikkunoiden kokoa on mahdollista muuttaa vapaasti itselle sopivaan kokoon. Galaxy Z Fold 2:n päänäyttö on erittäin tarkka ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus. Samsungin mukaan ne tarjoavat parhaat edellytykset videoiden ja elokuvien suoratoistolle, pelaamiselle sekä kuvien käsittelylle. Laitteen älykäs näyttö tunnistaa, minkä tyyppistä sisältöä katsot näytöllä ja mukauttaa virkistystaajuuden sen mukaan säästäen samalla laitteen akkua.

 

Kun pidät puhelinta taitettuna, sitä on helppo käyttää yhden käden otteella eikä Samsungin mukaan puhelinta tarvitse aina avata jokaista toimintoa varten. Galaxy Z Fold2:n etunäyttö on vahvistettu hiotulla Corning Gorilla Glass Victus -lasilla, joka on valmistajan mukaan kaikkein kestävintä Galaxy-puhelimesta löytyvää lasia. Puhelimen taustapuolella on käytetty Gorilla Glass 6 -lasia. Kun avaat puhelimen, etunäytöllä oleva sisältö siirtyy päänäytölle minimaalisella viiveellä saumattoman sovelluskäytön ansiosta, kertoo Samsung. Etunäytössä sinun on mahdollista pitää kaksi sovellusta avoinna samaan aikaan Multi Window -asettelun avulla. Erona aikaisempaan Fold -malliin, puhelimen etunäyttö peittää lähes kokonaan toisen puolen kannesta, näytön pinta-ala on jopa 62 prosenttia suurempi kuin edeltäjässään.

 

Puhelimessa on Flex Mode -tila, joka mahdollistaa puhelimen käytön 0-180 asteen kulmassa. Puhelin taittuu siis näppärästi esimerkiksi pöydälle ilman, että sinun tarvitsisi hankkia laitteelle erillistä jalustaa. Flex-tilassa näytön näkymä siis mukautuu sen mukaan, missä asennossa taittokulma on. Free Hinge -tekniikan ansiosta voit taittaa puhelimen juuri haluamaasi asentoon ja valmistajan mukaan pystyt valitsemaan aina täydellisen kulman riippumatta siitä, otatko valokuvia tai oletko esimerkiksi videokokouksessa.

 

OTa kuvia mistä tahansa kuvakulmasta

 

Samsung Galaxy Z Fold2 sisältää viisi terävää kameraa, jotka valmistajan mukaan on sijoitettu niin, että saat aina upeita kuvia kuvakulmasta riippumatta. Laitteen takana on kolmoiskamera, joka sisältää 12 megapikselin pääkameran, 12 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 12 megapikselin telekameran. Kolmoiskamera on sijoitettu puhelimen vasempaan yläreunaan pystyasentoon. Kun puhelin on Flex-tilassa, saat käyttöösi Auto Framing -toiminnon, jonka avulla kuvauskohteet pysyvät tarkennettuina handsfree-kuvauksen yhteydessä eli tarkennus seuraa sinua tai kuvauskohdetta automaattisesti, ilmoittaa Samsung.

 

Galaxy Z Fold2 -puhelimessa on kaksi 10 megapikselin etukameraa, kummassakin näytössä omansa. Etunäytön kamera on sijoitettu näytön yläosaan keskelle, kun aikaisemmassa mallissa se on sijoitettu oikeaan yläreunaan. Päänäytön etukamera on sijoitettu näytön oikeaan yläreunaan ja kamera-aukko on melko huomaamaton. Samsungin mukaan selfieiden ottaminen tällä laitteella nousee ihan uusiin ulottuvuuksiin käyttämällä takakameraa. Kun puhelinta pitää avattuna, voit kohdistaa kameran itseäsi kohti ja valita Rear Camera Selfien etunäytöltä. Näet selfiesi etunäytöltä ja kuvan saat napattua takakameralla. Kun otat kuvan päänäytön puolelta, kuvattavana oleva pystyy nähdä itse kuvan etunäytöstä ja voi asettua hyvään poseerausasentoon, kertoo Samsung. Puoliksi avattuna kamerasovellus jakautuu kahteen osaan, jossa esikatselu näkyy yläosassa ja ohjauspaneeli alaosassa.

 

Samsung Galaxy Fold2 kuva.png

 

Tupla-akulla pitkää kestoa ja tehoa

 

Suorittimena Galaxy Z Fold2:ssa on parannettu Snapdragon 865+ sekä tehokas, 4500 milliampeerin tupla-akku. Samsungin mukaan nämä yhdessä varmistavat, että puhelin on käyttövalmiina koko ajan ja nopeutta riittää pitkään. Laitteen akku oppii tuntemaan käyttötottumuksesi ja sen avulla voit hyödyntää laitteen tehon parhaalla mahdollisella tavalla. Puhelimessa on tekoälyä, joka valmistajan mukaan säästää aktiivisesti akkuvirtaa ja voit hyödyntää tehoa, kun sitä todella tarvitset. Puhelin tukee 25 watin pikalatausta ja halutessasi voit käyttää myös langatonta Fast Wireless Charging 2.0 -pikalatausta. Voit myös jakaa puhelimen virtaa toisille laitteille, jos omat langattomat kuulokkeesi tai kaverin puhelin vaativat latausta. Galaxy Z Fold2 tukee 5G-verkkoa, joten huippunopeudet ovat saatavillasi, kertoo Samsung. 5G:n avulla voit esimerkiksi ladata suurempia tiedostoja, pelata ja suoratoistaa elokuvia ilman viiveitä.

 

Tekniset tiedot:

 

Näyttö

Pää- eli sisänäyttö: 7,6" (1768 x 2208), HID, Dynamic AMOLED, 120 Hz

Etunäyttö: 6,2" (816 x 2260), Dynamic AMOLED, 60 Hz

Suoritin Snapdragon 865+, 1 x 3,1 + 3 x 2,5 + 4 x 1,78 GHz
Mitat

Avattuna: 128 x 159 mm

Suljettuna: 68 x 159 x (13,8-16,8) mm

Paino 282 g
Kamera

Pääkamera: 12 MP F1.8 2PD OIS + Ultralaajakulma 12 MP F2.2 + Telekamera 12 MP F2.4

Etukamera: 10 MP F2.2 (sisänäyttö) + 10 MP F2.2 (etunäyttö)

Muisti 12 Gt RAM, 256 Gt sisäinen tallennustila
Verkko ja liitännät 5G (sub6, mmW), 802.11ax (No 6G)/b/g/n/ac MIMO, BT 5.0, USB3.2 Gen1
Akku Tupla-akku 4500 mAh, pikalataus (25 W) ja langaton lataus (10 W), langaton virranjako
Muuta Fyysinen SIM + eSIM UWB, sormenjälkilukija laitteen sivussa

 

Samsung Care+

 

Samsung Care+ on kokonaisvaltainen vakuutus, jonka saat vuodeksi maksutta ostaessasi Galaxy Z Fold2:n. Jos puhelimellesi tapahtuu jotain, korjaus suoritetaan valtuutetussa huoltoliikkeessä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia vahingon sattuessa. Samsung Care+ for Galaxy Z Fold2 tulee aktivoida 30 päivän kuluessa puhelimen ostohetkestä samsungcareplus.com -sivulla. Mahdollisten vahinkojen yhteydessä omavastuu on 130 €.

 

Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi AKG-kuulokkeet (USB-C), laturin (25 W) johtoineen, suomenkieliset käyttöohjeet sekä SIM-kortin poistotyökalu.

 

Ennakkotilaa Samsung Galaxy Z Fold2

 

Ajattelitko sinä tilata uuden taittuvanäyttöisen puhelimen? Kommentoi alle!

 

Lue lisää:

 

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-Z-Fold2-5G-Upeat-katseluelamykset-kahdella/ba-p/211024
Linkki kopioitu