Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Merivesi on vielä kylmää ja hyppypaikalta on veteen noin kaksi metriä. En ole varsinainen vesipeto mutta miehen on tehtävä mitä miehen on tehtävä! Tsekkaa video miten siinä oikein sitten kävi.

 

 

 

Sony kesti menossa hyvin, kuivatin USB-portin ennen sen käyttämistä ja videon lataamista tietokoneelle. Sonyn ohjeistuksen mukaisesti 🙂

 

Mielestäni kaikkien puhelimien pitäisi olla vesitiiviitä, niitä kun käsitellään usein sellaisissa olosuhteissa että vedeltä tai vain kosteudelta ei voi aina välttyä. Xperia Z3+ ei ole ensimmäinen "tavalliselta" näyttävä vedenkestävä puhelin ja onkin todella hyvä nykyään on puhelimia jotka ovat vesitiiviitä ilman erillisiä suoja- yms kuoria. Tavalliselta on hipsuissa sen takia, että tämä kyseinen Sony on todella tyylikäs ja kiiltävä metallipinta vain korostaa fiilistä "voiko tämä oikeasti olla vedenpitävä". On se.

 

Tsekkaa Sonyn speksit verkkokaupastamme --> linkki

Klaanista löytyy myös käyttökokemukset-ketju --> linkki

 

Capture.JPG

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Sony-Xperia-Z3-mukana-vesileikeissa/ba-p/106752
Linkki kopioitu
7 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.