Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Jabra.png

True Wireless - täysin langattomat kuulokkeet

 

Täysin langattomat True Wireless -kuulokkeet kasvattivat räjähdysmäisesti suosiotaan Applen julkaistua AirPods -kuulokkeet. Mikä niistä tekee niin suositut ja minkälaista lisäarvoa se sinun arkeesi tuo? Vastauksen kysymykseen saat tästä artikkelista.

 

Tavallisissa langattomissa kuulokkeissa vasen- ja oikea kuuloke on liitetty toisiinsa johdolla, mutta True Wireless -kuulokkeissa ei ole johtoja lainkaan. Tavallisia langattomia kuulokkeita on monenlaisia, kuten esimerkiksi korvan ympärille asettuvat Beats Studio3 -kuulokkeet tai korvan päälle asettuvat Sony MDR-XB650BT -kuulokkeet ja OnePlus Bullets Wireless 2 -nappikuulokkeet. Ulkomuodoltaan True Wireless -kuulokkeet muistuttavat paljon perinteisiä nappikuulokkeita ilman johtoja, joten ne ovat todella sirot ja huomaamattomat käyttää. True Wireless -kuulokkeet kytketään äänilähteeseen langattomasti esimerkiksi Bluetoothin kautta, joten äänisignaali kulkee kuulokkeiden ja äänilähteen välillä täysin samalla tavalla, kuin perinteisissä langattomissa kuulokkeissa. Kuulokkeita hallitaan mallista riippuen ääniohjauksella, kosketuspinnan avulla tai suoraan älypuhelimella. Osa kuulokkeista on varustettu aktiivisella taustahälyn poistolla, jonka ansiosta voit upota podcastien tai musiikin syövereihin täydellisesti. Verkkokaupastamme löytyy esimerkiksi Sony WF-1000XM3 ja Sony WF-1000X -kuulokkeet, joista tämä kyseinen ominaisuus löytyy.

 

True Wireless -kuulokkeet ladataan asettamalla kuulokkeet latauskoteloon. Latauskotelo toimii samalla kuulokkeiden säilytyskotelona. Akun kesto vaihtelee eri kuulokkeiden välillä, mutta kuunteluaikaa saa yhdellä latauksella keskimäärin noin 3-8 tuntia. Apple AirPodit ja useat muut True Wireless -kuulokkeet tukevat pikalatausta. AirPods-kuulokkeiden pikalataus antaa 15 minuutin latauksella jopa 3 tuntia lisää kuunteluaikaa. 

 

Mitä hyötyä langattomuus tuo?

 

Olitpa sitten lenkillä, nurmikonleikkuuhommissa tai työpisteelläsi, langattomien kuulokkeiden ansiosta voit unohtaa johtojen sotkeentumisen ja näin musiikinkuuntelu, sekä askareet eivät keskeydy turhan takia. Langattomia kuulokkeita käyttäessä sinun ei siis tarvitse enää huolehtia siitä, että korvanapit putoavat korvista, kun kaapeli joutuu kosketukseen vaatteittesi kanssa tai, jos kosket johtoa vahingossa työskennellessäsi. Aamu lähtee hyvin käyntiin, kun pystyt kuuntelemaan musiikkia ja äänikirjoja samalla, kun teet itsellesi aamupalaa tai valmistaudut töihin menoon. 

 

Voit yhdistää langattomat kuulokkeet erilaisiin kodin laitteisiin, kuten puhelimiin, tabletteihin, tietokoneisiin, televisioihin ja niin edelleen. Jos kytket langattomat kuulokkeet televisioon tai tablettiin, voit nauttia lempisarjoistasi iltamyöhään häiritsemättä perheenjäseniäsi. Langattomien kuulokkeiden etäisyys äänilähteestä voi tyypillisesti olla noin 10 metriä, joten puhelinta ei tarvitse välttämättä pitää taskussa, kun kuuntelet musiikkia siivotessa tai haluat pitää pienen taukojumpan. Jos kuulokkeissa on mikrofoni, voit myös käyttää niitä hands free-laitteena, jolloin puhelimeen vastaaminen onnistuu näppärästi liikkeellä. Entistäkin näppärämmäksi homma menee silloin, jos omistat älykellon kuten Apple Watchin tai Samsung Galaxy Watchin. Voit yhdistää langattomat kuulokkeet suoraan älykelloosi, jolloin sinun ei tarvitse kantaa puhelinta mukana esimerkiksi salilla, sillä voit laittaa Spotifyn soimaan suoraan älykellostasi ja nauttia musiikista täysin rinnoin langattomien kuulokkeiden ansiosta. 

 

Osa teistä muistaa varmasti myös ensimmäisten langattomien kuulokkeiden ongelmat äänenlaadussa. Kun langattomien kuulokkeiden kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti, myös teknologia on kehittynyt sen myötä. Monet markkinoilla olevat langattomat kuulokkeet toimivat jopa yhtä hyvällä äänenlaadulla, mitä langalliset kuulokkeet. Toki tässä pitää huomioida myös se, että edullisempia langattomia kuulokkeita ei voi verrata äänenlaadultaan korkeamman hintaluokan kuulokkeisiin. Tavallinen kuuntelija harvemmin huomaa nykypäivänä eroa langallisten ja langattomien kuulokkeiden äänenlaadussa, jos vertaillaan kahta samassa hintaluokassa olevaa tasavertaista kuulokeparia.

 

Telia Yhteisön vinkit kuulokkeiden valintaan

 

Verkkokaupastamme löytyy True Wireless -kuulokkeita jokaiselle. Oletko valmis hyppäämään True Wireless -kuulokkeiden elämää helpottavaan maailmaan ja samalla viemään musiikinkuuntelun uudelle tasolle? Kurkkaa alapuolelta suosituksemme ja löydä itsellesi uusi kuulokepari.

 

Apple AirPods

 

AirPods.jpg


AirPodit toimivat saumattomasti iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa. Apple AirPods -kuulokkeiden äänenlaatua on testeissä kuvailtu yksityiskohtaiseksi ja bassoa tasapainoiseksi. AirPods -kuulokkeet tarjoavat viisi tuntia kuunteluaikaa ja kolme tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Kuulokkeet pysyvät mukana vauhdissasi, sillä latauskotelo antaa lisälatauksilla yli vuorokauden edestä kuunteluaikaa. Applen virtuaaliassistentti Sirin avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta tai vaikkapa soittaa puhelun. Voit esimerkiksi sanoa "Hei Siri, soita Markulle" ja puhelu käynnistyy Markulle ilman, että sinun täytyy edes koskettaa puhelintasi. Apple AirPods -kuulokkeet toimivat myös Android-laitteissa, mutta etenkin Apple-käyttäjälle nämä ovat saumattomuutensa ansiosta erinomainen valinta. Voit tilata Apple AirPods -kuulokkeet verkkokaupastamme. AirPodeja on saatavilla normaalilla latauskotelolla ja langattomalla latauskotelolla.

Tsekkaa myös Apple AirPods -kuulokkeista tehty kattava arvostelu.

 

 

Samsung Galaxy Buds

 

Samsung galaxy buds.png

Galaxy Buds -kuulokkeita on arvosteluissa kehuttu kirkkaasta ja puhtaasta äänimaailmasta. Samsung lupaa yhdellä latauksella kuunteluaikaa jopa 6 tuntia. Galaxy Buds -kuulokkeet toimivat saumattomasti Samsung Galaxy -laitteiden kanssa ja Wireless PowerSharen ansiosta voit jakaa virtaa latauskoteloon Samsung Galaxy S10 -puhelimesta langattomasti. Kuulokkeiden kaksoismikrofoni vähentää taustamelua, joten tuulenvireet ja ihmisten hälinä ei pääse häiritsemään puhelua. Kuulokkeiden ulkopinta on varustettu kosketuspinnalla, joten voit esimerkiksi keskeyttää musiikintoiston ja vaihtaa kappaletta sen avulla. Kuulokkeissa on tuki Samsungin Bixby -ääniohjaukselle, joten puheluiden soittaminen ja akun keston tarkistaminen onnistuu myös äänikomennon avulla. Tilaa Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet verkkokaupastamme.

 

Lue myös Samsung Galaxy Buds -kuulokkeiden esittely.

 

 

Jabra Elite 65t

 

JABRA ELITE 65t.png

 

Jabra Elite 65t on todettu arvosteluissa erinomaisella äänentoistolla varustetuksi True Wireless -kuulokepariksi. Kuulokkeiden kerrotaan tekevän puhelinkeskusteluista miellyttäviä laadukkaan äänentoiston ja tehokkaiden mikrofonien ansiosta. Jabra lupaa yhdellä latauksella kuulokkeisiin jopa 5 tuntia kuunteluaikaa. 15 minuutin pikalatauksella voit kuunnella huoletta musiikkia jopa 1,5 tuntia. Paketin mukana tulee kolme erikokoista kuulokepehmustetta. Jabra Sound+ -applikaation avulla voit valita, käytetäänkö ääniohjaukseen Siriä, Amazon Alexaa vai Google Assistantia. Jos etsit kirkasta äänentoistoa tai käytät kuulokkeita esimerkiksi puhelinpalavereissa, on tässä oiva valinta sinulle. Bassopitoista soundia etsivän kannattaa kuitenkin kääntää katseensa muualle.

Tilaa Jabra Elite 65t -kuulokkeet verkkokaupastamme.

 

 

Sony WF-1000XM3 -vastamelukuulokkeet

 

Sony uutuus.PNG

 

Tyylikkäät Sony WF-1000MX3 -vastamelukuulokkeet sopivat loistavasti esimerkiksi avokonttorille tai paljon matkustavalle. Sony lupaa kuulokkeiden tarjoavan upean äänenlaadun ja tehokkaan vastamelutoiminnon. Lisäksi ergonominen Tri-hold -rakenne takaa varman istuvuuden, joten kuulokkeet sopivat myös lenkille tai kuntosalille. Valmistajan mukaan täyteen ladatut kuulokkeet tarjoavat kuusi tuntia virtaa ja latauskotelosta riittää virtaa kolmeen täyteen lataukseen. Kun hälynpoisto on kytketty pois päältä, saat kahdeksan tuntia kuunteluaikaa täydellä latauksella. 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 90 minuuttia lisää toistoaikaa. Lukaise myös Sony WF-1000MX3 -kuulokkeiden esittely Telia Yhteisöstä.

 

Sony WF-1000MX3 -vastamelukuulokkeet löydät verkkokaupastamme.

 

 

JBL Tune 120 TWS

 

JBL Tune 120 TWS .png

 

Edullisemman hintaluokan JBL Tune 120 TWS -kuulokkeet tarjoavat testien mukaan bassorikasta soundia tuttuun JBL-tyyliin. Kuulokkeissa on tuki Sirille ja Google Assistantille, joten voit soittaa puheluita tai vaihtaa kappaletta näppärästi lennosta. JBL lupaa 4 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella. Latauskotelossa riittää virtaa kolmen täyden latauksen verran, eli 12 tuntia. Jos haluat sijoittaa vähemmän, mutta silti kokea True Wireless -kuulokkeiden tarjoamat hyödyt, on tässä hyvä valinta sinulle.

 

Tilaa nämä JBL Tune 120 TWS -kuulokkeet verkkokaupastamme.

 

 

Lue myös:

Älykellot esittelyssä - Samsung Galaxy Watch vs. Apple Watch

Esittelyssä Beats Solo3 Wireless ja Beats Studio3 -bluetooth-kuulokkeet
Arvostelussa Apple AirPods -kuulokkeet

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Sukella-taysin-langattomien-True-Wireless-kuulokkeiden-maailmaan/ba-p/191860
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.