Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Sudio Fem ja Sudio Tolv R.png

 

Sudio -kuulokkeet ovat tunnettu erityisesti minimalistisen designinsa ja ympäristövastuullisen tuotekehityksensä puolesta. True Wireless, eli aidosti langattomat kuulokkeet ovat muutenkin olleet kovassa nostessa siitä asti, kun Apple esitteli ensimmäiset AirPods-kuulokkeensa. Kenelle uudet Sudio Fem ja Tolv R-kuulokkeet sopivat? Kerron sinulle tässä artikkelissa näiden kahden Sudion kuulokemallin ominaisuuksia hieman tarkemmin.

 

Sudio Fem - Huipputason äänenlaatua kovaankin treeniin

 

Sudio Fem -kuulokkeista löytyy neljä ympäristömelua vaimentavaa mikrofonia ja täysin uusi kosketuspainikeohjaus. Kuulokkeet pysyvät näppärästi mukana tyylikkäässä kumipintaisessa latauskotelossa. Laitevalmistaja lupaa kuulokkeille yhteensä jopa 20 tuntia kuunteluaikaa ja yhdellä latauksella 6 tuntia. Pikalatauksen ansiosta 15 minuutin latauksella saa tunnin kuunteluaikaa. Latauskotelo ladataan nopeasti yleistyneellä USB-C -johdolla vanhemman tyylisen Micro USB:n sijaan. Sudio Fem -kuulokkeista löytyy myös IPX5-luokitus, joten ne sopivat esimerkiksi kovaan salitreeniin tai lenkkeilyyn joka säässä. Paketin mukana toimitetaan latauskotelo, USB-C-kaapeli ja 4 paria erikokoisia korvatulppia, joten kuulokkeiden istuvuutta saa helposti muokattua omaan korvaasi sopivaksi. Erityisesti kuulokkeiden istuvuutta, äänenlaatua ja estetiikkaa on kehuttu arvosteluissa erinomaisiksi. Sudio Fem -kuulokkeet sopivat niin aktiiviselle liikkujalle kuin musiikin ja äänikirjojen nauttijalle, jolle äänenlaatu ja erityisesti design on kaikki kaikessa. Sudio Fem -kuulokkeita ovat saatavilla neljässä eri värissä: mustana, valkoisena, vaaleanpunaisena ja sinisenä.

 

Löydät Sudio Fem -kuulokkeet verkkokaupastamme

 

 

Sudio Fem.png

 

Sudio Tolv R - Täysin langaton kuuntelukokemus edullisesti

 

Sudio Tolv R -kuulokkeet ovat edullisempi versio suuren suosion saaneista Sudio Tolv -kuulokkeista. Kuulokkeet ovat ulkonäöltään sudiomaiseen tapaan erittäin tyylikkäät ja kuulokeparia löytyy Sudio Fem -kuulokkeiden tapaan neljässä eri värissä: mustana, valkoisena, vaaleanpunaisena ja sinisenä. Myös Tolv R -kuulokkeiden mukana toimitetaan neljät erikokoiset korvatulpat istuvuuden takaamiseksi. Laitevalmistaja lupaa Tolv R -kuulokkeille yhteensä 22 tuntia kuunteluaikaa ja yhdellä latauksella ääntä riittää 5,5 tunniksi. Kuulokkeiden latauskotelo on kompaktin kokoinen, joten kuulokkeet kulkevat varmasti näppärästi mukana. Automaattisen pariutumisen ansiosta sinun ei tarvitse kikkailla Bluetoothin kanssa joka kerta, kun haluat nauttia musiikista. Automaattinen pariutuminen löytyy ominaisuutena myös yllä esitellyistä Sudio Fem -kuulokkeista.

 

Mitkä Sudio -kuulokkeet sopivat minulle?

 

Molemmat kuulokkeet sopivat yhteen kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa. Edullisemman hintaluokan Sudio Tolv R -kuulokkeet ovat oikea valinta sellaiselle, joka haluaa kokeilla täysin langattomien kuulokkeiden tuomaa vapautta, mutta ei halua satsata kerralla suuria summia kuulokkeisiin. Tolv R -kuulokkeiden edullinen hinta näkyy myös arvosteluiden mukaan äänenlaadussa, joten laadukkaampaa äänenlaatua arvostavan kuuntelijan valinta on Sudio Fem -kuulokkeet. Sudio Fem -kuulokkeet ovat lisäksi aktiiviseen elämäntapaan parempi vaihtoehto IPX5-luokituksen ansiosta. Istuvuus on molemmissa kuulokkeissa testien mukaan hyvä.


Tilaa Sudio Tolv R -kuulokkeet verkkokaupastamme.

 

 

Lue myös:

 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Vertailussa-aidosti-langattomat-Sudio-Fem-ja-Tolv-R-kuulokkeet/ba-p/200678
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.