peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54756 Jäsentä
155616 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Logitech mukaan ENCE:n matkalle kohti menestystäModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 224
1/1

Logitech mukaan ENCE:n matkalle kohti menestystä

ENCE Minor action.jpg

 

Logitech on ENCE:n uusi yhteistyökumppani ja tämän kunniaksi laitoimme upeita gaming-tarjouksia pöytään. Olemme saaneet myös täysin uusia Logitechin tuotteita verkkokauppamme valikoimaan, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Tarjoukset ovat voimassa 9.4. -14.4.

 

Tässä muutama hyvä tärppi verkkokaupasta:

 

Logitech G Pro Wireless

G_PRO_WIRELESS.PNG

 

Logitech G Pro Wireless on Logitechin lippulaivatuote ja hiiri on suunniteltu ammattipelaamisen ehdoilla. Hiiri on tuttu näky ammattilaispelaajien pelipöydillä ja se onkin yksi suosituimmista hiiristä esimerkiksi Overwatch-ammattilaisten keskuudessa. Hiiressä on markkinoiden paras sensori, uskomaton akkukesto ja se sopii niin vasen- kuin oikeakätisille käyttäjille. Hiiri on painoltaan ainoastaan 80 grammaa ja sen DPI-arvoa voi säätää 100 - 16,000 DPI:n välillä. Hiiressä on myös Powerplay-tuki, eli halutessasi voit ostaa Powerplay-latausalustan, jonka avulla hiiri latautuu automaattisesti käytön aikana. Tämä hiiri ei jätä ketään kylmäksi. Teimme myös arvostelun tästä hiirestä, jonka suosittelen lukemaan.

Tilaa tämä ammattilaispelaajien suosima hiiri verkkokaupastamme

 


Logitech G Pro -pelinäppäimistö

G_PRO_NÄPPÄIMISTÖ.PNG

G Pro -pelinäppäimistö on suunniteltu erityisesti Esports-ammattilaisille ja se on perinteistä näppistä hieman pienempi, sillä siinä ei ole numeronäppäimistöä ollenkaan. Tämä ominaisuus on hyödyllinen esimerkiksi LAN-tapahtumiin osallistuville, koska pöytätila saattaa olla hyvin rajallinen. Näppäimistön johto on myös irroitettavissa ja näppiksen sisäiseen muistiin voi tallentaa niin makrot, kuin valaistusasetuksetkin

 

Tilaa tämä näppäränkokoinen pelinäppis verkkokaupastamme

 

 

Logitech G935 Wireless -pelikuulokkeet

 

G935 Langaton.PNG

Logitechin uusimmissa langattomissa kuulokkeissa hyödynnetään Logitechin viimeisintä langatonta teknologiaa. Kuulokkeet muistuttavat ulkonäöltään Logitechin G933 Artemis Spectrum -kuulokkeita, mutta "pellin alta" löytyy kuitenkin muutoksia, kuten kuuloke-elementtien koon kasvu 50mm mittaan. Kuulokkeet tuntuvat mukavalta päässä ja niissä on myös erinomainen äänenlaatu, jotka ovat mielestäni kaksi tärkeintä ominaisuutta, mitä tulee huomioida kuulokkeiden valinnassa. Kuulokkeet sopivat niin konsoli- kuin PC-käyttäjille ja kuulokkeesta löytyy taittamalla mykistettävä mikrofoni ja ohjelmoitavat G-näppäimet.


Tilaa nämä kuulokkeet verkkokaupastamme

 

 

Logitech G513 Carbon RGB Mechanical Gaming Keyboard

 

G513 näppäimistö.PNG

G513 on mekaaninen pelinäppäimistö, joka on varusteltu RGB-valaistuksella. Näppiksessä on mekaaniset GX Blue -kytkimet, jotka antavat tuntopalautteen lisäksi myös selkeän naksahduksen, kun näppäintä painaa. Siniset kytkimet ovat erityisen hyvät esimerkiksi paljon kirjoittavalle, mutta ne soveltuvat myös hyvin pelikäyttöön. Näppäimistöön on mahdollista lisätä erilaisia valaistusefektejä ja jokaisen näppäimen valaistusta voi muokata erikseen. Lisämukavuutta tuo mukana toimitettava vaahtomuovinen rannetuki.

 

Löydät tämän laadukkaan Logitechin näppiksen verkkokaupastamme

 

 

Kurkkaa myös @jluuri:n unboxing video Logitech G903 -hiirestä


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä