Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 293 custom-general.kudos
  • 636 custom-general.replies
  • 69 custom-general.solutions

Syksyn 2019 odotetuimmat pelit

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

2019_pelit.png

 

Syksy on pelaajan kulta-aikaa. Monen pelaajan joululahjalistalta löytyy erilaisia pelejä niin PC:lle, kuin konsolillekin ja pelejä kehittävät pelistudiot tunnistavat joulunajan kysynnän. Siispä useiden odotettujen pelien julkaisu ajoittuukin juuri syksyyn, jotta ne ehtivät hyvin joulumarkkinoille. Esimerkiksi suomalaisten suosimien urheilupelien uusimmat versiot löytävät tiensä kauppoihin syyskuussa, kun molemmat NHL sekä FIFA julkaistaan syyskuun aikana. Lähdetäänpä tutkimaan tarkemmin, mitkä pelit ovat syksyn kovimpia julkaisuja.

 

 

Control

Suomalaisen Remedy Entertainmentin kehittämä Control on kolmannen persoonan toimintapeli, jossa yhdistyy Max Payne -peleistä tuttu ammuntatyyli ja Alan Wake -pelisarjan selkäpiitä karmiva tunnelma. Peli sijoittuu yhdysvaltalaisen Central Bureau of Control -virastotalon ympärille, joka on salainen Yhdysvaltain valtion virasto. Viraston tehtävänä on tutkia paranormaaleja ilmiöitä, jotka rikkovat todellisuuden lakeja. Tässä yliluonnollisessa toimintasekkailussa astut viraston uuden johtajan, Jesse Faden nimisen henkilön saappaisiin. Tehtävänäsi on hyödyntää yliluonnollisia kykyjä muuttuvassa maailmassa ja tuhota todellisuutta muuttanut päävastustaja nimeltä Hiss.

 

Control julkaistaan 27. elokuuta PC:lle, Xbox Onelle ja Playstation 4:lle.

 

 

 

Gears 5

 

Gears of War -pelisarja saa odotetun jatko-osan syyskuussa. Uusimpaan julkaisuun on lisätty viisi jännittävää pelitilaa ja Gears 5 tarjoaa kehittäjän mukaan tähän mennessä syvällisimmän yksinpelikampanjan. Täysimittaisen sodan noustessa, Kait Diaz niminen hahmo erkanee joukosta selvittääkseen yhteytensä viholliseen ja huomaa, että Sera-nimistä planeettaa uhkaava todellinen vaara onkin hän itse. Jos pelisarja ei ole entuudestaan tuttu olet tai kaipaat kertausta, Bootcamp-pelimuodossa pääset hyvin alkuun, ja opit kaiken aina pelin perusteista kehittyneisiin taistelutekniikoihin. Gears 5 pelistä löytyy tietenkin aiemmista julkaisuista tuttu moninpeli, joka tarjoaa tekemistä pitkäksi aikaa. Hauskana faktana mainittakoon, että muuan Zlatan Ibrahimovic kertoi kirjassaan, että hän aikoinaan tappoi aikaa nimenomaan Gears of War -pelisarjaa pelaten.

Peli julkaistaan 10. syyskuuta Xbox Onelle ja PC:lle.

 

 

 

Borderlands 3

 

Borderlands 3 on avoimen pelimaailman ammuntapeli, joka on höystetty roolipelimaisilla piirteillä. Borderlands -pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta grafiikastaan, huumoristaan ja erittäin toimivasta yhteistyö (co-op) -pelimuodostaan. Pelissä pelaaja seikkailee joko yksin tai useamman pelaajan voimin täysin uudistuneessa maailmassa aseita ja varusteita keräten. Tarinan edetessä peli muuttuu haastavammaksi, joten uusien esineiden ja varusteiden kerääminen on välttämätöntä ja laajat kustomointimahdollisuudet onkin yksi pelin vahvuuksista. Borderlands 3 -pelissä nähdään iso kasa uusia aseita, erilaisia vihollisia, hahmoja sekä kulkuneuvoja. Eri hahmoilla on myös erilaisia erityistaitoja, jotka poikkeavat toisistaan. Pelisarja on kerännyt kiitosta myös hahmojen suunnittelustaan, sillä pelattavat hahmot ovat persoonaltaan ja olemukseltaan hyvin erilaisia. 

 

Peli julkaistaan 13. syyskuuta PS4:lle, Google Stadialle, PC:lle ja Xbox Onelle.

 

 

 
Call of Duty: Modern Warfare
 
Call of Duty -pelisarja tekee paluun juurilleen, kun odotettu uusi Modern Warfare saapuu kauppoihin lokakuussa. Viimeisimmästä Modern Warfare -pelistä on kulunut aikaa liki 8 vuotta. Uusin Call of Duty -pelisarjan peli on tehty kokonaan uuden pelimoottorin päälle ja eron aiempiin versioihin kyllä huomaa. Ennakkoarvosteluissa grafiikoita on kehuttu erittäin upeiksi ja aseiden käyttäytymistä todella realistiseksi. Myös hahmojen liikkeet ja äänimaailma ovat todella aidontuntuisia. Yksinpelikampanja on herättänyt ristiriitaisia mielipiteitä ja ennakkoon voi todeta, että se tulee herättämään paljon tunteita, koska pelissä käsitellään yhteiskunnallisesti arkaluontoisia asioita. Aiemmista Call of Duty -peleistä tutut specialistit ja yliluonnolliset aseet jäävät unholaan ja tilalle tuodaan reilu annos realismia nykypäivän aseiden ja varusteiden myötä. Moninpeli tulee tarjoamaan rutkasti pelattavaa ja useita uudistuksia. Call of Duty: Modern Warfare on odotetuin Call of Duty -peli pitkään aikaan.
 
Peli julkaistaan 25. lokakuuta PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.
 

 

 

Death Stranding

 

Death Stranding on arvostetun pelisuunnittelija Hideo Kojiman ensimmäinen peli Metal Gear -pelisarjan jälkeen. Kyseessä on täysin uudenlainen toimintapeli, jossa pelaajan tavoitteena on yhdistää uudelleen eristyneet kaupungit ja pirstoutunut yhteiskunta. Pelin päähahmona toimii Sam Bridges, joka joutuu yllättäen vaaralliseen ja salaperäiseen maailmaan, jossa kuolema vaanii pahaa-aavistamattomia kulkijoita. Peli on kehitetty suurella budjetilla, mistä kertoo myös peliä tähdittävät henkilöt. Mukaan on saatu esimerkiksi Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux ja Guillermo del Toro. Pelin kehittäjät ovat olleet hieman salamyhkäisiä kyseisen projektin osalta, sillä kovin paljoa tietoa pelistä ei ole ulospäin kerrottu. Joka tapauksessa tämä peli kuuluu ehdottomasti loppuvuoden odotetuimpiin julkaisuihin. 

Peli julkaistaan yksinoikeudella PS4-konsolille 8. marraskuuta.

 

 


Star Wars Jedi: Fallen Order

 

Koko galaksiin ulottuva avoimen pelimaailman seikkailu odottaa Star Wars Jedi: Fallen Order -pelissä. Kyseessä on kolmannen persoonan toimintaseikkailu, jonka on kehittänyt Respawn Entertainment. Tarinavetoisessa yksinpelissä pelaajan tehtävänä on jälleenrakentaa kaatunut jediritarikunta ja taistella henkiinjäämisen puolesta, kun Imperiumi pyrkii tuhoamaan kaikki jedit käsky 66:n toteuttamisen jälkeen. Pelaajien on lähestyttävä vihollisia strategisesti ja otettava huomioon vahvuudet ja heikkoudet hyödyntäen samalla oppimiaan taitoja vastustajien kukistamiseksi ja matkalla vastaan tulevien arvoitusten ratkaisemiseksi. 

 

Peli julkaistaan 15. marraskuuta PC:lle, Xbox Onelle ja PS4-konsolille.

 

 

 

Doom Eternal

 

Doom Eternal on jatko-osa vuonna 2016 julkaistulle Doom-pelille. Kyseessä on nopeatempoinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka sai ensimmäisen osansa 10. joulukuuta 1993. Uusimmassa pelissä pääset taistelemaan Mick Gordonin ääniraidan tahtiin eri ulottuvuuksissa samalla, kun lahtaat  demoneja voimakkailla uusilla aseilla ja kyvyillä. Raivolla etenevä hahmon näkökulmasta esitetty räiskintä antaa käyttöösi äärimmäisen yhdistelmän nopeutta ja tulivoimaa taisteluun eri ulottuvuuksissa. Vuonna 2016 julkaistu Doom oli menestys, sillä se möi ensimmäisen kuukauden aikana 500,000 kopiota yksistään PC:lle, joten odotukset ovat korkealla myös uuden jatko-osan myötä.

 

Doom Eternal julkaistaan 22. marraskuuta 2019 Nintendo Switchille, PS4:lle, PC:lle ja Xbox Onelle.

 

 
2 vastausta
KeisariN
Uusi keskustelija
  • 6 custom-general.kudos
  • 9 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

 Eilen 20.9. julkaistu loistava The Legend of Zelda: Link's Awakening Switchille!

 

IGN 9.4/10

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021
  • 1917 custom-general.kudos
  • 2928 custom-general.replies
  • 131 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@KeisariN@  kirjoitti:

 Eilen 20.9. julkaistu loistava The Legend of Zelda: Link's Awakening Switchille!

 

IGN 9.4/10


Katsos tuo on tullut joskus GBC -versiona pelattua läpi.