Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63905
Kirjoituksia 174059

Telia Esports Seriesin ensimmäinen CS:GO-kausi paketissaHighlighted

Telia Esports Seriesin ensimmäinen CS:GO-kausi paketissa

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

Telia Esports Seriesin ensimmäinen CS:GO-kausi paketissa

1/1

 

TES-TOP3.png

 

Telia Esports Seriesin ensimmäinen CS:GO-kausi saatiin pakettiin viikonloppuna, joten kerrataan hieman ensimmäisen kauden tapahtumia ja raapaistaan pintaa seuraavan kauden osalta.

 

CS-kausi lähti käyntiin mielenkiintoisella matsilla huhtikuussa, jossa kaksi Suomen kovinta joukkuetta kohtasivat toisensa de_train -kartassa. Ennakkosuosikki ENCE kaatui lopulta jatkoerässä ja SJ Gaming poistui pelisalista voittajana. SJ Gaming on aiemminkin onnistunut voittamaan ENCE:n, mutta tulosta voidaan pitää suurena yllätyksenä. Onhan ENCE kuitenkin kaatanut viimeisen vuoden aikana sellaisia joukkueita kuin Astralis, Natus Vincere, Team Liquid ja FaZe Clan.

Runkosarjassa oli monia mielenkiintoisia ja vaiherikkaita otteluita, joissa tappion ja voiton ero oli vain 3-4 kierroksen verran, mutta mukaan mahtui myös todella selkeitä voittoja. SJ Gaming voitti runkosarjan suvereenisti voittamalla jokaisen vastustajan ja lunasti siten suoran paikan finaaliin. ENCE tuli perässä hyvänä kakkosena häviten ainoastaan kauden avauspelin SJ Gamingille. Kolmanneksi sijoittunut KOVA Esports ja neljänneksi sijoittunut Helsinki Reds pääsivät niin ikään pudotuspeleihin.

 

Telia Esports Seriesin sarjataulukko runkosarjan päättyessä.Telia Esports Seriesin sarjataulukko runkosarjan päättyessä.

KOVA Esports yllätti positiivisesti nousemalla semifinaaliin

 

Ensimmäisessä pudotuspeliottelussa KOVA Esports voitti Helsinki Redsin kartoin 2-1 (14-16, 16-2, 16-9). KOVA oli pelannut muutenkin todella nousujohteisesti koko kauden ajan ja yllätti monet upeilla otteillaan. Voiton myötä KOVA pääsi todelliseen testiin, kun finaalipaikkaan vaadittiin voitto ENCE:stä, joka on tällä hetkellä maailman kolmanneksi paras CS:GO-joukkue. KOVA taisteli vastaan todella kunniakkaasti, mutta kaatui lopulta suoraan kahdessa kartassa (16-13, 16-9). Näin ollen finaalissa oli revanssin makua, kun ENCE ja SJ Gaming asettuivat vastakkain Helsingin Savoy-teatterissa pelatussa finaalissa. Finaalissa ENCE näytti, että se ei ole suotta HLTV.org -rankingissa sijalla 3. ENCE laittoi kaasun pohjaan heti ottelun alusta alkaen ja jyräsi SJ Gamingin kahdessa kartassa lukemin (16-3, 16-0).

Palkintorahaa Telia Esports Seriesin CS:GO-sarjassa oli jaossa yhteensä 40,000 euroa. Ensimmäisen kauden voittaja nappasi itselleen 14,000 €, toiseksi tullut 7,000 € ja kolmanneksi sijoittunut 2,200 €. Yhden ottelun voitosta joukkue sai 500 € bonuksen ja häviöstä kilahti siitäkin 100 € palkkio.

Telia Esports Seriesin ensimmäisen CS-kauden voittaja oli odotetusti ENCE.Telia Esports Seriesin ensimmäisen CS-kauden voittaja oli odotetusti ENCE.

Telia Esports Seriesin ensimmäinen kausi herätti mielenkiintoa

 

Telia Esports Seriesin ensimmäiselle kaudelle oli karsimassa peräti 200 CS-joukkuetta, joten mielenkiintoa sarjaa kohtaan on riittänyt. Lähetyksiä saatiin seurata niin Sub-kanavan, MTV-palvelun kuin Twitchinkin kautta. Saimme kauden aikana paljon palautetta siitä, kun ainoastaan tiistaina ja perjantaina pelatut ottelut lähetettiin katsojille. Tämä asia tullaan korjaamaan ensi kaudeksi, sillä kaikki toisen kauden matsit tulee olemaan katsottavissa. CS-liiga jatkuu syksyllä uuden kauden merkeissä ja tarkempaa tietoa toisesta kaudesta saadaan Assembly Summer -tapahtumassa, joka järjestetään elokuussa. 

Telia Esports Seriesissä pelataan myös Arena of Valoria, jonka kausi on vielä kesken. Arena of Valorin kausi tulee päättymään Summer Assemblyillä pelattaviin finaaleihin. Suosittelemmekin lukijoita piipahtamaan paikan päällä Assyillä aistimassa Arena of Valor -finaalien tunnelmaa ja kuuntelemaan paljastuksia Telia Esports Seriesin toisesta kaudesta.

 

Minkälaisia fiiliksiä Telia Esports Series herättää sinussa? Mitä toiveita sinulla on ja mitä voisimme tehdä paremmin?

 


Lue myös nämä:

0 tykkäystä