peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53024 Jäsentä
152368 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

God Of War -pelisarjan viimeisin julkaisu lunastaa odotuksetEx-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
1/1

God Of War -pelisarjan viimeisin julkaisu lunastaa odotukset

God Of War -pelisarjan seitsemännessä osassa vuodet ovat vierähtäneet ja Kratos, sodan jumala on ikääntynyt. Rauhallinen perhe-elämä skandinaavisen mytologian maailmassa kokee kolauksen, kun vaimo menehtyy ja Kratoksen täytyy kasvattaa yksin hänen nuori poikansa, Atreus. Tarina vie isän ja pojan seikkailulle ympäri tarujen maailmojen. Äidin viimeinen toive hänen tuhkiensa sirottelusta korkeimman vuoren huipulta on toteutettava hinnalla millä hyvänsä.


Mitä voit odottaa pelisarjan viimeisimmältä tuotokselta? 
Peli on kaunis hiottuine yksityiskohtineen ja tarina tempaa mukaansa. Jännittäviä kohtauksia, henkeäsalpaavia taisteluja ja hermoja repiviä tilanteita on ripoteltu tasaisesti peliin.
Tehtävissä on variaatiota runsaasti. Löytyy helppoja varsin suoraviivaisia toiminnantäyteisiä askareita, joissa pärjää hienosti tuhoamalla kaikki vastaantulevat viholliset. Toisaalta kohtauksissa saattaa joutua käyttämään myös järkeä, sillä asiat eivät aina ole ratkaistavissa pelkästään kirveen kanssa.

Peliä pelaat päähahmolla Kratoksella, mutta poika Atreuskaan ei mikään turha jätkä ole. Tietyissä tehtävissä tarvitaan Atreuksen erityiskykyjä ja lisäksi hänestä on iso apu taistelukohtauksissa.

Tarinallisesti kyseessä on kasvutarina sekä isän-, että pojan osalta. Pelin edetessä löydät hahmoista uusia ulottuvuuksia ja sävyjä taisteluiden lomassa. Tarina on mietitty hyvin tarkasti, eikä pelin "tarinakohtauksiin" puudu, vaan ne pitävät varmassa otteessaan jokaisen hetken. 

 

Loppuun saakka hiottu grafiikka ja aivan älyttömän komeasti toteutettu visuaalisuus tekevät vaikutuksen. Nämä jaksavat yllättää ihan pelin loppumetreille saakka. Arvostan edellä mainittuja ominaisuuksia nykyään entistä enemmän, sillä onhan se miellyttävä pelata sellaista peliä, joka tuo myös iloa silmälle. Täytyy sanoa että huimasti on viime vuosien aikana menty eteenpäin! 

 

god-of-war-screen-03-ps4-eu-14jun16.jpgGod Of War-toimitaseikkailu on vaikuttava, ja yksi parhaimmista vastustajista on Fire Troll
Avoimia elementtejä omaava toimintaseikkailu

Peli ei ole avoimen maailman peli, vaan ennemminkin ohjattu seikkailu. Toisaalta avoimia elementtejä tässä on runsaasti. Löydät salaisia paikkoja ja sivutehtäviä ympäri maailmojen ja voit halutesassi matkata paikasta toiseen erityisten pisteiden avulla. Et kuitenkaan voi samoilla metsissä mielin määrin, vaan reitit ovat ennalta määrättyjä.

Vaativuustasoja löytyy neljä, ja näistä voi jokainen valita sopivan itselleen. Vaativuustasoltaan helpoin keskittyy tarinankerrontaan enemmän, kun taas haastavinta tasoa nimitetään ”God Of War” –tasoksi, joka jo varmasti kertookin mitä tuolta vaativuudelta on odotettavissa. Pelin tasot ovat vaihdettavissa kesken pelin lukuunottamatta tuota vaativinta. Sen kun valitset niin se on menoa sitten, tai aloitat alusta.

Itse valitsin ihan normitason (Give Me A Balanced Experience), ja koen, että tässä oli juuri sopivasti tarinaa ja haastetta. En kuitenkaan mikään veteraani näissä ole, joten pykälää haasteellisempi menisi ehkä oman sietokyvyn yli. 


god-of-war-screen-06-ps4-eu-16jun17.jpgGod Of War-peliuutuus on visuaalisesti näyttävä ja harkittu

Se ei haittaa, vaikka sinulla ei aikaisemmista God Of War-sarjan peleistä olisikaan kokemusta. Peliä voisi kuvailla uudelleensyntymiseksi. Aikaisempien pelien elementtejä on kuitenkin mukana, mutta tähän on helppo tempautua mukaan vaikkei tietäisikään kuka Kratos on ja mitä edeltävät pelit ovat pitäneet sisällään. 

Rankkaan tämän pelin kokonaisuudessaan yhdeksi parhaista pelaamistani. 
Pelin löydät myös meidän verkkokaupastamme.
Tsekkaa myös aikaisemmin kirjoittamani blogi Playstation 4 Pro:sta, mikäli konsolin hankinta on mielessä.


Oletko jo pelannut? Mitäs tykkäsit? 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!