4G kuuluvuus Nokia Keho

  • 23 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Minä koittelin aiemmin syksyllä Soneran 4G nettiliittymää Nokialla 37120 alueella ja silloin toimivuus oli noin 0 - 1 palkkia 4G kuuluvuudessa, eli todella huono. Soittelin teknisen asiakaspalvelun kanssa ja sielä kerrottiin, että Joulukuun aikana olisi alueelle tulossa verkkoon parannusta, mutta en ainakaan ole nähnyt toistaiseksi mitään parannusta tällä listalla:

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/verkkokartat/uudet+3g+ja+4g+tukiasemat

 

Soitin hetki sitten myös asiakaspalveluun ja he olivat hieman H. Moilasena tämän uuden tukiaseman suhteen, eli heidän kristallipallossa ei tuntunut olevan tietoa tulevasta..?

 

Nyt kuitenkin Soneralta saisi vauhdikkaan 4G liittymän vielä halvalla vuoden loppuun asti, niin uskallanko sen ottaa? Nopea liittymä ilman verkkoyhteyttä on kuitenkin suhteellisen hyödytön ;)


1 kommentti

Hei,

 

katsoin aluetta. Sotkan ja Ruskeepään alueilla on 4G tukiasemat (kesällä ja elokuussa otettu käyttöön), ne tukevat 1800mzh taajuutta. Vehkoperän suunnalle on tulossa 4G (aikataulu vielä avoin), se on sitten 800mhz taajuudella toimiva.

 

Lisäksi Taivalkunnassa on 3G tukiasema, mikä tukee Dual Carrieria ja liittymässä on oltava 4G jotta sitä nopeutta on mahdollista käyttää.

 

Suosittelen siis kokeilemaan :smileyhappy:

Vastaa