peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

4G vahva signaali, paljon häiriötä?Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎25-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

4G vahva signaali, paljon häiriötä?

Mistähän johtuu että modeemilla on vahva signaali mutta arvojen mukaan paljon häiriötä?

RSRQ: -10dB
RSRP: -79dBm
RSSI: >=-51dBm
SINR: 16dB

 

Näin on ollut jo vuoden ajan. RSRQ pyselee tuolla -10dB, tuurilla saattaa mennä -4dB hetkeksi. SINR vetelee 8-22dB tasoilla. Nopeudet kärsii kovasti iltapäivällä ja yöllä tulee vain puolet siitä mitä vuosi sitten tuli (125mbps download). Päivän myötä tämä menee ihan käyttökelvottomaksi. Silloin kun noita 125mbps nopeuksia sai irti, oli RSRQ -3dB eikä lähelläkään yhtä paha kuin nykyään...?

0 tykkäystä
1 vastaus
Konkari
Rekisteröitynyt: ‎28-12-2014
Kirjoituksia: 606
2/2

Vs: 4G vahva signaali, paljon häiriötä?

Ensinnäkin, nuo arvot eivät ole mitenkään erityisen huonoja. 

Sekä RSRQ että SINR ovat "hyviä". Ei ole siis häiriöistä kiinni.

 

Ne eivät selitä hidasta nopeutta vaan syynä on selvästikin tukiaseman/käytetyn solun ruuhkautuminen. Käyttäjiä on tullut lisää. Joudut jakamaan yhteyttä muiden kanssa joten siinä syy.

0 tykkäystä