Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65013
Kirjoituksia 176706

4G verkon jakaminen ei toimiHighlighted

4G verkon jakaminen ei toimi

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

4G verkon jakaminen ei toimi

1/2

Moro, 

Ongelmanani on se, että vaikka kännykän 4G netti toimii kuten pitääkin, jos jaan yhteyden muiden laitteiden käyttään, muut laitteet eivät saa kaistaa käytännössä lainkaan. Liitteenä kuva kännykällä tehdystä nopeustestistä, kännykän ja tabletin välisestä yhteydestä sekä tabletilla tehdystä nopeustestistä.

Näistä näkee, että kännykän yhteys toimii suht hyvin, kännykän ja tabletin välinen yhteys on nopea, mutta tabletin yhteys internetiin on käytännössä olematon. 

Mistä mahtaa johtua?

 Kännykästä jaettu yhteys tabletissaKännykästä jaettu yhteys tabletissa

 

Tabletilla tehty nopeustestiTabletilla tehty nopeustesti

 

Kännykällä tehty nopeustestiKännykällä tehty nopeustesti

 

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 234 kpl

2/2

Vika on kännykkäsi wifi verkon jaossa ja/tai muiden tähän kytkeytyvien laitteiden wifissä. Wifi verkko voi myös olla ruuhkautunut, erityisesti jos asut kerrostalossa jossa on paljon 2,4 Ghz wifi-verkkoja päällekkäin samoilla kanavilla. Voit selvittää vapaat taajuudet/kanavat lataamalla puhelimesi sovelluskaupasta jonkin wifi skannerin. Välttämättä puhelimen jako-ominaisuus ei kuitenkaan osaa tai salli kanavan vaihtoa ja ongelmaa ei saa korjattua, vaikka vapaa kanava löytyisikin.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.