Aito 4 G

  • 24 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Milloinkahan alkaa toimimaan aito 4G Hyvinkäällä osoitteessa Ruiskatu 5,tässä vieressä on näitä 5 kerroksisia taloja pilvin pimein,joten kiinnostusta luulisi olevan Soneralla laittaa tämä asia kuntoon.Olen tästä asiasta laittanut viestiä aina 6 kerta sen vanhan kyselyn kautta.Tässä alkaa ihmetyttämään kun Sonera lupaukset ei pidä,ensimmäinen lupaus että tämän vuoden maaliskuussa ja sitten toinen ja kolmas eikä mitään ole tapahtunut ainakaan teidän kuuluvuuskartan mukaan.Taitaa tässä vuosikin vaihtua ennen kuin mitään tapahtuu.Aina vedotaan milloinkin mihinkin esim vikahommiin.Kysymys kuuluukin että millloin?.Kai teillä on joku aikataulu näille hommille?Itsekin Soneralla olleena työntekijänä,tosin puhelinvaihdepuolella vuosia sitten asiakkaille piti antaa ainakin jonkinlaine aikataulu.Tässä on mennyt jo kohta vuosi ja tyhjiä lupauksia on tullut jo ainakin 6 kappaletta.Pekka Bergman.


3 kommenttia

Moikka @pekkab12 ja tervetuloa Klaaniin!


 


Verkkoja rakennetaan sekä parannetaan jatkuvasti. Toisinaan aikataulut saattavat muuttua, näihinkin vaikuttaa moni seikka. Asiantuntijat ovat jälleen paikalla ensi viikolla, joten huikataas tästä heille, saavat katsoa tilannetta tarkemmalla silmällä. :)


 


Sillä välin oikein mukavaa joulua. :)

No hyvä että tuli vastaus.Edelleen tästä samasta asiasta se että tämä aito 4G on luvattu toimivan vuoden 2014 maaliskuussa.Mutta aina se on vaan siirtynyt ja nyt on jo vuosikin vaihtunut.Otin tämän 4 G mokkula liittymän näiden lupausten perusteella jo aikaisemmin,Toivottavasti se nyt vihdoinkin tulee.PekkaBergman

Mainitsemastasi osoitteessa alle 300 metrin etäisyydellä kaakon suunnassa olevassa tukiasemassa on 4G-verkko otettu käyttöön 11.12.2014. Tukiaseman 4G-verkko kattaa seuraavat alueet: Hyvinkään luoteisosat, Vaivero, Sahamäki ja Sveitsi.

 

Peittoaluekartassamme uudehko 4G-verkon alue ei vielä näy, koska karttaa on päivitetty viimeksi marraskuussa. Päivityspyyntö on laitettu eteenpäin.

 

Uusista 4G- ja 3G-verkon tukiasemista löytyy tietoja tästä. Kyseistä sivua päivitetään viikoittain, joten aivan reaaliakaista tietoa tältäkään sivulta ei löydy.

Vastaa