Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
timo09052015
Uusi keskustelija
  • 1 custom-general.kudos
  • 16 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Auttaisiko operaattorin vaihto mobiilinetin nopeuteen? Nyt on Telia 100M

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Capture13.JPG

Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa ja upotettu kuva viestiin

2 vastausta
lasselusse
Vakiokalustoa ☆
  • 104 custom-general.kudos
  • 251 custom-general.replies
  • 6 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@timo09052015@  kirjoitti:

https://teliacompany.speedtestcustom.com/result/e71a96a0-5bad-11e9-845b-b1b80e1a4694


lieköhän oikea lääke piuhallinen netti ja erityisesti valokuitu.

 

jos tuo nopeus on koko ajan niin tarkoittaa että on alle luvatun ja voit irtisanoa sopparin mutta kytkyt ei ole niin yleisiä (mutta mahdollisia). kannattaa kuitenkin selvittää laitteesi ja tehdä mahdollinen vika-ilmoitus koska voi olla vikaa verkonkin puolella.

 

upload:n nopeus viittaa että masto on tukossa, josta päästään että mobiili on jaettua kaistaa. tämä tarkoittaa että tasaista nopeutta ei voi luvata.

 

vaihto voi kuitenkin olla hyvä idea kahdesta syystä. kilpailijalla ei välttämättä ole mastot tukossa ja nykyinen käytäntö on että vanhoja asiakkaita ei oikein palkita. joissakin tilanteessa vaihtajat saa erinomaisia tarjouksia.

 

 

MikaelMu
Telialainen
Telialainen
  • 108 custom-general.kudos
  • 504 custom-general.replies
  • 42 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@timo09052015  Käytätkö reititintä jossa sim-kortti on sisässä? Tässä voisi kokeilla 4G -lukituksen tekemistä mikäli et ole sitä vielä tehnyt laitteelle. Täältä löytyy laitteen tarkemmilla tiedoilla ohjeita, kuinka sen voi tehdä laitteen asetusten kautta. Suosittelen myös resetoimaan laitteen ennen muutosten tekemistä, sieltä reset -painikkeestä mikä sijaitsee laitteen takana.

 

Tilannetta voi testata myös sillä, että laittaa kyseisen laitteen sim-kortin toiseen laitteeseen ja tekee vastaavan testin. Saatko samanlaisen tuloksen vai muutuuko tilanne toisenlaiseksi?

 

Mikäli näilläkään testeillä tilanne pysyy samanlaisena niin voit jättää häiriöilmoituksen meille. Pääsemme tutkimaan tilannetta tarkemmin.

 

@lasselusse Kiinteä internet on aina yksi vaihtoehto. Sillon kaapeli tulee sisälle asti, joten netin tasalaatuisuus pysyy parempana. Matkapuhelinverkkojen kautta tilanteeseen vaikuttavat useat erilaiset tekijät kuten maastonmuodot ja rakenteet laitteen ja tukiaseman välillä. @timo09052015 kuvassa Upload nopeus toimii erinomaisesti. Downloadin puolella pudotaan hitaammalle. Tässä tuo 4G -lukitus voi auttaa. Toisella laitteella tehty testi rajaa tilannetta vielä enemmän. 

 

Vanhoille asiakkaille meiltä löytyy useitakin erilaisia tarjouksia. Esimerkiksi Telia Tv:n puolelle erilaisia kanavapakettikokeiluja veloituksetta. Onko jotain tiettyä mitä kaipaisit vielä lisäksi?