Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66541
Kirjoituksia 179861

Huono nettiyhteysHuono nettiyhteys

Konu1
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Huono nettiyhteys

1/4

Minulla on 4g 200megan netti. Jaan nettiäni usb piuhalla koneeseen jolla pelaan cs go. Pingini on usein 60-100 mistä mahtaisi johtua? Sen olen huomannut että nettini toimiii vain 100 megaa, koska asun sellaisella alueella, mutta ei sen noin korkea pitäisi siltikään olla.

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

JuhoOlliLo
Telialainen
Viestejä 476 kpl

2/4

Tervetuloa Yhteisöön @Konu1 Hymiö Onnellinen

 

Matkapuhelinverkon kautta on normaalia että viiveet voivat vaihdella jonkin verran.  

 

Minkä laitteen kautta jaat yhteyden tietokoneelle?

Esimerkiksi puhelin toimittamassa reitittimen virkaa ei ole yleensä yhtä toimivuuden suhteen verrattuna erilliseen 4G reittimeen joka on tähän tarkoitukseen tehty. 

Vastaa
0 tykkäystä

Konu1
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Jaan nettiäni puhelimesta usb piuhan kautta, testasin vaihtaa eri johtoa ja eri usb kohtaa koneessa niin sain pingiksi 20-40 voiko olla että eri johto vaikutti vai oliko vain sillä kertaa jostain syystä matala ping.

 

Vastaa
0 tykkäystä

JuhoOlliLo
Telialainen
Viestejä 476 kpl

4/4

Tuohon on vaikea vastata että miksi pingi yhtäkkiä oli matalampi koska siinä on nyt aika monta palasta mitkä tähän vaikuttaa. Johto voi olla viallinen, puhelimesta aiheutuvaa heittelyä, tms.

Mutta tuon puhelimen tilalle suosittelen oikeata 4G reititintä.

 

Kuten tuossa aiemmin kerroin niin puhelinta ei ole suunniteltu varsinaisesti tällaiseen käyttöön. Puhelin  vaikuttaa tuohon pingiin koska sillä on niin paljon eritehtäviä mitä se suorittaa ja taustalla voi olla useampia eri prosesseja mistä laitee huolehtii. 

Lisäksi reitittimissä on yleensä tehokkaamat antennit ja laitteen sijoittelu on vapaampaa asunnossa parhaan signaalin saamiseksi. 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.