Kaksi sim-korttia samalle liittymälle?

  • 12 December 2015
  • 4 kommenttia
  • 123 katselukertaa

 

Hei! 

 

Onko Soneralla mahdollista saada samalle kännykkäliittymälle kaksi sim-korttia? Tai muuta vastaavaa palvelua/keinoa? Minulla on kännykkäliittymä 4g netillä ja ostin tabletin, johon haluaisin pystyä jakamaan kännykkäni tehokkaan netin toisen sim-kortin avulla. En haluaisi joutua maksamaan kahdesta eri netistä. Joka päivä varmasti tulee tablettia netissä käytettyä eli käyttöä tulee runsaasti.

 

Tiedän, että kännykän netin voi jakaa wifi:n kautta tablettiin tai usb:in kautta mutta haluaisin nimenomaan netin sim-kortin kautta samalle liittymälle.

 

Kiitos avusta ja vinkeistä!


4 kommenttia

On sellainen palvelu olemassa mutta  käytännössä se ei tule toimimaan. 

 

Itselläni oli kyseinen palvelu käytössä ja käytännössä puhelimessa oleva kortti oli koko ajan varattu.  Eli aina kun tabletti käytti nettiä niin puhelut ei tulleet läpi puhelimeen. Kuitenkin multisimmin kuukausimaksu on 5 euroa ja niin yhtä edulliseksi tulee ottaa jokun tablettiin käyvä oma netti!

Rmestari kiitos kovasti vastauksesta ja neuvosta 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

MultiSIM ei suositella pelkän netin takia käytettäväksi kuten  kertoikin.


 


Soneralla saa Liikkuva Netti Etu liittymän 6.90€/kk (5Gt dataraja per kuukausi) tai Liikkuva Netti Etu Plus 12.90€/kk hintaan jossa sitten rajaton datasiirto. Nämä siis Sonera Sopiva ja Kodin Netti S-XL liittymille jotka ostettu toukokuun jälkeen. 


 


Suomessa yleisellä tasolla mobiilidata on edullista niin ei pahitteeksi tule maksaa 12.90€/kk jos käytät nettiä kuitenkin. 

Kunniamerkki +14

Juu, Multi-simiä ei ole tarkoitettu tabletin dataliittymäksi, ja se voi aiheuttaa juurikin edellä kuvatun kaltaisia ongelmia. Multi-sim maksaa nykyään 6,90 eur/kk, eli saman verran kuin Liikkuva Laajakaista Etu joka sisältää 5 Gt datasiirtoa 4G-verkossa max. 150 Mbit/s nopeudella. Jos dataa kuluu enemmän, voi ottaa Liikkuva Netti Etu Plussan, jossa datasiirron määrää ei ol rajoitettu, hinta 12,90 eur/kk.


 


Etu-liittymän saa jos on joku uusista Sonera Sopiva S-XL kännykkäliittymistä tai Kodin Netti S-XL liittymistä.

Vastaa