Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64251
Kirjoituksia 174758

Liikkuva netti ja 5 Gt rajaHighlighted

Liikkuva netti ja 5 Gt raja

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

Liikkuva netti ja 5 Gt raja

1/4

Hei!

Minulla on ollut jo vuosia mökkikäytössä Liikkuva netti niminen liittymä, siinä on aina ollut jokin rajoitus netin käytölle laskutuskaudessa. Yleensä tuo raja ei ole pahemmin häirinnyt, mutta nyt on rajoittimet ruuvattu niin tiukalle ettei 5 Gt:n raja riittänyt kuin yhdeksi viikonlopuksi. Mielestäni käyttö on ihan normaalia surffailua, ei mitään tiedostojen imurointeja. Voiko tuo 5 gigaa kulua noin äkkiä? Ja muistaakseni se raja oli joskus 10 Gt.

Onko tällaiset rajoitukset yleensäkään nykypäivää?

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Konkari
Viestejä 692 kpl

2/4

Mikäli käytössä on Windows 10, se latailee omin päin useiden gigatavujen päivityksiä. Tarkasta verkkoasetukset ja aseta käyttämäsi verkkosovitin tai langaton verkko käytön mukaan laskutettavaksi. Tämän jälkeen Windows ei lataa mökkiyhteydelläsi kuin kriittisimmät päivitykset.

 

Oletko katsonut videoita tai käynyt sivuistoilla, joilla on videomainoksia? Niilläkin saa 5 Gt aika nopeasti täyteen.

 

Tiedonhakuun, verkkopankkiin ja sähköpostiin 5 Gt/kk liittymä on edelleenkin aivan passeli. Toki, jos tarpeet ovat pysyvästi muuttuneet, kannattaa tutustua myös uusiin liittymätyyppeihin. Hinta tosin voi nousta melkoisesti, jos lähdet vaihtamaan.

0 tykkäystä
Highlighted

Konkari
Viestejä 692 kpl

3/4

Jaaha, viesti tuli your request is being processed ilmoituksen saattelemana tuplana Hymiö Surullinen

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

4/4

On joo Win10, itsekin vähän epäililin windowsia syylliseksi. Tosin kyllä noita videopätkiäkin tunkee ruudulle esim. Iltalehden sivuilta.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.