peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Liittymätyypin vaihtoUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-11-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Liittymätyypin vaihto

Jos vaihdan liittymätypin toiseen kesken laskutusjakson niin alkaako uusi laskutusjakso päivästä jolloin liittymä vaihtuu vai vanha laskutusjakso pysyy mutta liittymä vain vaihtuu, eli esim. vaihdan liittymän kun menossa olevaa laskutusjaksoa vielä 9 päivää jäljellä ja minulla uusi liittymä pakettiliittymä jossa on tietty määrä viestejä ja puhetta. Pitääkö minun käyttää pakettiliittymän 250 viestiä ja 250min

tuon 9 päivän aikana? Tämän lisäksi tietty laskuun tulee ed. liittymän kulut ja käyttömaksut.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 96
2/2

Vs: Liittymätyypin vaihto

Heippa @mineola ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Liittymätyyppiä voit vaihtaa itsepalveluna kerran kuukaudessa. Uusi paketti vaihtuu heti käyttöön ja vain uuden paketin hinta veloitetaan. Eli vanhan paketin maksu häviää ja maksat vain uudesta paketista. Tähän poikkeuksena käytön mukaan laskuttavasta liittymästä vaihto pakettiliittymään, siinä tapauksessa maksat käytetyt palvelut siihen päivään asti kunnes vaihdoit pakettiliittymään ja sen lisäksi uuden paketin maksun. Laskutusjakso pysyy siis ennallaan (esim. 12.11.-11.12.) vaikka siinä välillä vaihtaisit pakettia. 

 

Edit ReOlivia: Tarkennettu vastausta


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg