Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64939
Kirjoituksia 176570

Turku KähäriHighlighted

Turku Kähäri

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

Turku Kähäri

1/3

Hei

Koska Turkuun kähäriin saadaan vahva telian 4G verkko? Töissä petreliuksessa tulee 91mbps ja kotona itäpellontiellä kähärissä n.2-10mbps. Liittymä on 200M.

Todella surkea, haluaisin että data liikkuisi kunnolla.

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 418 kpl

2/3

Itäpellontielle pitäisi kuulua tukiasemat Turun Ammatti-Instituutin katolta Kukkulakujalta tai sitten Peter Valdin kadulta. Toki voi olla että asut useiden tukiasemien välissä jossa on heikko kuuluvuus ja paljon häiriötä. Testaatko nopeutta iltaisin vai päivisin ja ulkona vai sisällä? 

 

4G-nopeudet heittelevät paljon tietyillä alueilla ja voi olla todella hidasta joten suositeltavaa on käyttää kiinteää laajakaistaa mikäli vain mahdollista. 

 

Vaihtoehtoisesti on hyvä testata myös muiden operaattorien liittymiä.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

3/3

Olen mitannut nopeuksia klo 16 jälkeen. Meinaan laittaa 2 kpl 4g ulkoantenneja talon katolle ja suunnata ne kukkulankujan mastoon. Ellei sitten toimi nopeammin niin pakko tehdä asialle jotain,hybridilaajakaista? tai  ehkä operaattori vaihtoon...esim. Elisa.

 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.