Vaihtui operaattori

  • 4 December 2015
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Kiitos Sonera pitkään toimimattomasta liittymästä. Tämä viikko ollut kaiken huippu. Kotona toimii jotenkin ei kyllä edes 3g;nä mutta töissä putoaa verkosta vähän väliä. 

Puolituntia sitten tilasin liittymät DNA:lta itselleni ja pojalleni koska tiedän, että ne toimvat. Vaimolla ja tyttärellä on.

Minua ette saa takaisin asikkaaksenne enää.

Liittymät olleet tosiaan jo viikkoja epävarmoja mutta tällä viikolla mahdottomia. Kärsivällinen ainakin olin. luulin, että olisitte saaneet tekniikan toimimaan mutta ilmeisesti ei osaamista löydy.

 

Hyvästi Sonera


3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Ja syitä toimimattomuuteen? Huono signaali kotona? Noh yhden asiakkaan takia ei tehdä parannuksia, sillä tukiaseman suuntaaminen yhden asiakkaan takia on sen verran kallis temppu muille asiakkaiden kustannukselle.


 


Helppoa sinun on vaihtaa operaattoria, se ei ole ongelma. Jos DNA toimii hyvin alueellasi, heillä on varmasti paremmat suuntaukset kotiasi nähden. Ja sopivasti myös työpaikkaasi nähden.


 


Kerro vielä paikkakuntakin tänne ja hieman alueita missä kannattaa se DNA olla niin muutkin tietävät mitä liittymiä ottavat. Toimiva liittymä on aina tärkeä.


 


---


 


Voin sanoa että samoja ongelmia on Elisalla ollut että ei pysy 3G:ssä koska signaali niin heikko. Soneran asiakkaaksi tulin koska paljon paremmat suuntaukset verraten Elisaa. DNA:llakin kuuluisi varmasti mutta kun oli silloin määräaikaiset sopimukset.


 


----


 


Tekniikasta ymmärtävänä voin sanoa lopuksi että mobiiliverkko ei oo niin simppeli vaan sisältää monta muuttujaa. Tämän takia eivät toimi kaikkialla, eikä tule toimimaan. Tämän takia ei yhden asiakkaan ilmoituksen takia muuteta mitään koska se aiheuttaa muille asiakkaille ongelmia. Jokaisella operaattorilla oma verkko (paitsi Yhteisverkko on DNA ja Soneran yhteinen) joten kuuluvuudet ja toimivuus on erilaista.

Miten selität, että muutama viikko sitten näitä ongelmia ei ollut? Olin tyytyväinen liittymään. Jotain tapahtui muutama viikko sitten ja tämä viikko aivan *******estä.

Paikkakunta Kirkkonummi.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Noh vaikeahan tätä selittää on yksinkertaisesti. Tehty varmaan päivitystöitä varmaan... Samaa tapahtuu muillekkin. Mutta jos ei pysy ollenkaan verkossa niin kyllä sitten jo huono tilanne. Kuitenkin se on mennyttä ja vaihto DNA:lle tulossa niin etköhän selviä 2 viikosta niin saat toimivan DNA:n.


 


 

Vastaa