peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52982 Jäsentä
152214 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Viestit ei tule perilleUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-02-2019
Kirjoituksia: 1
1/3

Viestit ei tule perille

viestiti ei tule perille,tuli viesti että tallenna jotain asetuksia mut ei semmastaka viestiä tullu

 

 

Edit AaTanja: Otsikko

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 798
2/3

Vs: viestiti ei tule perille

Hei @anett ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Viestikeskuksen numero on +358 40 520 2000. Viestikeskuksen numero pitää olla tallennettuna puhelimeen, jotta tekstiviestit voidaan toimittaa vastaanottajalle. Ohjeet tallentamiseen löydät matkapuhelimesi käyttöohjeesta.

 

Täällä tietoa mms- ja internet asetuksista: https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/mms-internet-asetukset

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 96
3/3

Vs: Viestit ei tule perille

Oliko kyse nyt siis asetuksetviestistä, joka jäi tulematta? Nykyään puhelimiin ei enää tarvitse tallentaa asetuksia kun uuden puhelimen ottaa käyttöön. Eli ei hätää Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä