mikä ulkoanteeni pitää hankkia tälle mokkulalle huawei e3372

  • 12 January 2016
  • 3 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

mikä ulkoanteeni pitää hankkia tälle mokkulalle huawei e3372 eli mikä ulkoanteeni pitää hankkia tähän soneran uusimpaan mokkulaan joka mulla on ja mikä siihen käy laittakaa linkki siihen ulkoanteeniin ja kertokaa mitä anteenin tilauksen yhteytessä pitää anteenin lisäksi tilata jotta anteenin liittäminen mokkulaan onnistuu


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/60567/gbdqf/Lisaantenni-paketti-Huawei-E3372-ja-E3276

olisiko tuo anteeni hyvä sen voi asentaa sisällekkin eli kenenkään ei tarvisi mennä katolle ja onko tuosta anteenista hyötyä vai minkä anteenin hankin huawei e3372 soneran uutuus mokkulaan

Suosittelen tilaamaan 4g-antennit.fi verkkokaupasta. Saat parin viikon testiajan ja jos et ole tyytyväinen, rahasi takaisin. Osaavat siellä myös auttaa antennin valinnassa.

Oma mielipiteeni ja kokemukseni näistä "sisäantenneista" on, että ne harvoin auttavat mitään. Vahvistus ei vaan riitä, kun oikeasti antennitekniikassa ei ole oikotietä onneen vaan oikealle taajuudelle sovitettu antenni vaatii myös oikeat ja isot elementit antenniin.

Kunniamerkki +10

 taisi asua siellä jossain hoitokodissa, ellen väärin muista.

 

Mikäli aioit edes kokeilla ulkoantennia, niin oletko selvittänyt luvan antennin asentamiseen kiinteistön omistajalta/haltijalta. Vahva veikkaukseni on, ettei lupaa yksittäiselle asukkaalle tule. Kysymys on jo siitä, että on kohtuutonta antaa yhdelle asukkaalle lupa omaan antenniin kiinteistön julkisivulle. Kaikilla muillakin olisi silloin oltava tähän sama oikeus. Ja mitä mieltä noin olette hyvät ystävät, että miltä se näyttäsi kun kiinteistö olisi kuin "piikkisika" tikitettuna täyteen "yksityisiä" antenneja.

Ei onnistu, sanon minä.  

 

Mikäli laitat omaan huoneeseen, niin se on kai sitten yksi ja sama. Ongelma on sitten tuo sen todellinen vaikutus. Kannattaa myös lukea täältä vastaus eräästä toisesta ketjusta, jossa operaattorin vastaus oli, että kyseinen paikka on "huono" signaalin kannalta. Se tieto ei ainakaan anna kovin hyviä ennusteita sisäantennin suhteen.

 

Lisäksi...

Kuinkahan mones uusi aihe tämä on tästä yhdestä ja samasta asiasta tältä yhdeltä ja samalta "kaverilta" !!??

Vastaa