Milloin se uutuusleffa tai sarja nyt tulikaan katsottavaksi?

  • 13 August 2021
  • 0 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10348 kommenttia

 


 


 


Sonera Viihteeseen tulee koko ajan uutta katsottavaa - leffoja, sarjoja (uusia sarjoja sekä uusia kausia vanhoista sarjoista), kattavasti urheilua yms yms. Jatkossa löydät näistä kätevän koosteen Klaanin "Mitä uutta katsottavaa Viihteessä" -osiosta, näin sinulla on helppo nähdä etukäteen mitä uutta Viihteessä milloinkin on katsottavissa ja miltä kanavilta mitkäkin uutuudet tulevat.


 


Löydät tämän osion Sonera Viihde -kategorian alapuolelta eli täältä --> linkki ja ensimmäisenä julkaisimme siellä kattauksen helmikuun 2016 uutuuksista. Jatkossa julkaisemme kerran kuukaudessa vastaavanlaisen koosteen, vähän ennen kuin kuukausi vaihtuu. Eli maaliskuun pläjäyksen julkaisemme helmikuun loppupuolella ja niin edelleen.


 


Ja niinkuin aina, voit vapaasti kommentoida ko osiossa siellä julkaistuja koosteita, kerro esim. jos ja kun pongaat sieltä mielenkiintoisen uutuusleffan joka meillä kaikilla olisi hyvä katsoa :)


 


Jos sinulla ei vielä ole Sonera Viihdettä niin tutustu siihen täällä --> linkki ja laita "Mitä uutta katsottavaa Viihteessä" -osio seurantaan!


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa