Valioliigan kausiennakko & Viasat Sport -paketin uudistukset

  • 13 August 2021
  • 2 kommenttia
  • 6 katselukertaa

 


 


 


Tulevana lauantaina 13.8. starttaa viimein monien odottama Englannin Valioliiga ja luvassa on varmasti upeita hetkiä jalkapallon ystäville. Me penkkiurheilijat pääsemme jatkossa seuraamaan englantilaisjoukkueiden otteita uusitulta Viasat Sport -paketilta, jolta löytyy toki paljon muutakin urheilua kuin ainoastaan jalkapalloa.


 


 


Valioliigan kausiennakko


 


Viime kausi Valioliigassa päättyi todelliseen jättiyllätykseen, kun italialaisen Claudio Ranierin valmentama Leicester City venyi mestaruuteen ensimmäistä kertaa seuran 132-vuotisen historian aikana. Mestaruuden uusiminen vaikuttaa äkkiseltään aika epätodennäköiseltä; yksi joukkueen isoimmista tähdistä N`Golo Kanté siirtyi kesällä Chelseaan ja moni liigan kärkijoukkueista on vahvistunut selvästi kesän aikana. Leicester kärsi lisäksi pari suurempaa tappiota harjoituskauden aikana PSG:lle ja Barcelonalle. Toisaalta, joukkue osoitti viime kaudella sellaista venymistä että ikinä ei pidä sanoa ei ikinä.


 



Ehkä suurimpana mestaruussuosikkina tulevaan kauteen lähtee portugalilaisen Jose Mourinhon johtama Manchester United. Joukkue on vahvistunut kesän aikana kahdella maailman kärkipelaajalla. Monen rakastama ja vihaama Zlatan Ibrahimovic siirtyi PSG:stä Unitediin ja 9.8. saatiin viimein sinetöityä kesän EM-kisoissakin sykähdyttäneen ranskalaisen Paul Pogban paluu Juventuksesta punaisten paholaisten riveihin. Zlatan on jo vaatimattomasti todennut, että jos legendaarinen Eric Cantona on Manchesterin kuningas, hänestä tulee Manchesterin jumala. Pogba puolestaan siirtyi Unitediin 105 miljoonan euron maailmanennätyssummalla ja odotukset miestä kohtaan ovat varmasti sen mukaiset. Moni varmasti toivoo näkevänsä Pogban nimenomaan hyökkäävässä roolissa ja samaa toivon itsekin, sen verran hienoja nousuja mies teki EM-kisoissa. Entä mikä on Wayne Rooneyn rooli jatkossa joukkueessa? Se jää nähtäväksi.


 


Tuleva kausi saattaa olla Arsenalia luotsaavan ranskalaisen Arsené Wengerin viimeinen kausi. Tykkimiehet ylsivät viime kaudella toiseksi ja joukkueen keskikenttä sekä puolustus ovat vahvistuneet kesän aikana mm. Borussia Mönchengladbachista siirtyneellä Granit Xhakalla ja entisellä Bolton –miehellä Rob Holdingilla. Wenger varmasti mielellään sinetöisi uransa Valioliigan mestaruudella ja sen tälle veteraanille kyllä soisikin.


 


Toinen lontoolaisjoukkue, Tottenham nappasi keskikentälleen puolestaan aikaisemmin Southamptonissa hyviä otteita esittäneen kenialaisen Victor Wanyaman. Joukkue taisteli viime kaudella mestaruudesta lähes loppuun saakka, mutta sen heikommat suoritukset viimeisillä kierroksilla pudottivat sen lopulta vasta kolmanneksi. Olisiko Wanyamasta vahvistamaan keskikenttää ja avittamaan joukkue kohti mestaruutta tulevalla kaudella?


 


Kolmas lontoolaisseura eli Chelsea on saanut puikkoihinsa täksi kaudeksi italialaisen Antonio Conten, joka valmensi vielä kesän EM-kisoissa Italian maajoukkuetta. Olisin itse toivonut näkeväni Italian EM-finaalissa, sen verran tyylikästä jalkapalloa joukkue kisoissa esitti, mutta Italia taipui lopulta puolivälierissä Saksalle. Täydellä tunteella pelissä elävä Conte on varmasti sisuuntunut kisojen tuloksesta ja näyttöhaluja riittää.


 


Entä miten käy Manchester Cityn tai Liverpoolin? Espanjalainen Pep Guardiola siirtyi Bayern Münchenista Cityn peräsimeen ja miehellä on edessään pienoinen ongelma: joukkue pursuu tähtiä, etenkin hyökkäyspäässä. Joukkueesta löytyy jo ennestään mm. loistavan viime kauden pelannut Kelechi Iheanacho sekä Sergio Agüero ja nyt joukkueeseen on liittynyt myös taidokas Nolito. No, ainakin Guardiolalla riittää valinnanvaraa.


 


Saksalainen Jürgen Klopp tuli valmentamaan Liverpoolia viime vuonna kesken kauden ja onnistui siinä sivussa johdattamaan joukkueensa hienosti Eurooppa-liigan finaaliin. Nyt mies on saanut rauhassa kasata joukkuettaan ja itse uskon, että Liverpool nähdään kolmen parhaan sakissa Valioliiga -kauden päätteeksi.


 


 


Miten tilaan Viasat Sport -paketin?


 


Nykyiset Viihde –asiakkaat saavat tilattua Viasat Sportin itsepalveluna esim. Omilta Sivuilta http://bit.ly/1UcRo6V.


 


Uudet Viihde –asiakkaat saavat tilattua palvelun ja Viasat Sportin esim. täältä http://bit.ly/2beF1c8.


 


Kaapeli-TV asiakkaat voivat tilata Viasat Sportin (ja kanavakortin) Omien Sivujen chat-palvelusta http://bit.ly/1UcRo6V tai esim. asiakaspalvelustamme Facebookissa tai Twitterissä.


 


Viasat Sportin tilaaminen onnistuu toki myös maksuttomasta myyntipalvelustamme numerossa 0800 133 133 (ma-pe 8-20, la 9-16:30).


 


 


Mitä muuta uusittu Viasat Sport pitää sisällään?


 


Viasatin laajentunut urheilutarjonta ei ulotu pelkästään Valioliigaan, vaan uusien muutosten myötä Viasat Sport –paketista on kasvanut kaikin puolin todellinen penkkiurheilijan unelma. Yhteen ja samaan pakettiin on nyt räätälöity Valioliigan lisäksi mm. Espanjan La Liga, Italian Serie A, Mestarien Liiga, NHL, jääkiekon World Cup, Golfin European Tour ja Major, NFL, Nascar ja paljon muuta.


 


Viasat tuo Sport –pakettiinsa lisäksi kokonaan uusia kanavia, kuten esim. Viasat Jalkapallo HD:n ja Viasat Jääkiekko HD:n. Lisäksi nykyinen kanava Viasat Sport Finland muuttaa nimensä Viasat Urheilu HD:ksi.


 


Uudet kanavat näkyvät Soneran verkossa 10.8. alkaen. (HUOM. uudet kanavat tulevat Viihde mobiilissa -palveluun syyskuun alussa).


 


Lisätietoja uusitusta Viasat Sport -paketista löytyy täältä http://bit.ly/2aR9tH1.


 



 


Viihtyisiä hetkiä huippu-urheilun parissa!


2 kommenttia

joko nhl:n extra kanavat ovat HD:nä ? lisäksi voisitte tarkentaa tarjontaa, nämä "laadukasta jalkapalloa" tai "eri liigojen huippuotteluita" on aika ympäripyöreä kuvaus sisällöstä. ei oikein uskalla mitään tilata kun ei tiedä tarkkaa sisältöä (esim ottelumääriä) tai kuinka "tarjontaa kehitetään" kuun vaihteessa (aiempi kehitys on ollut hinnan nousua ja tarjonnan kaventamista).

 

tänks

 

 

Terve !


 


NHL Xtra -kanavat eivät näy HD:na, kaikki muut Viasatin kanavat kylläkin.


 


Ja kiitos palautteesta, välitän sen toki eteenpäin nettisivuistamme vastaaville henkilöille, että tarkempaa kuvausta sisällöstä ja ottelumääristä kaivattaisiin.


 


Tässä vielä pienenä tarkennuksena mitä kaikkea uusi Viasat Sport oikein sisältää (kovimmat tärpit):


-Englannin Valioliiga


-Englannin FA Cup (yksittäisiä huippuotteluita)


-Englannin Capital One Cup (yksittäisiä huippuotteluita)


-Espanjan La Liga (useita huippumatseja viikoittain)


-Copa Del Rey (yksittäisiä huippuotteluita)


-Italian Serie A (muutama ottelu viikossa)


-Ligue 1


-Mestarien Liiga (väh. 3 ottelua per päivä, pudotuspelivaiheessa kaikki matsit)


-Etelä-Amerikan MM-karsinnat


-Saksan Cup (yksittäisiä huippuotteluita)


-NHL (yli 1200 matsia)


-Jääkiekon World Cup


-KHL (kaikki Jokereiden matsit sekä yksittäisiä huippuotteluita)


-Golf (European Tour, LPGA Tour, Majorit, Ryder Cup)


-NFL (vähintään 3 peliä viikossa)


-Koripallon Euroliiga (yksittäisia huippuotteluita)


-Nascar (parhaat palat)


-jne.


 


Nyt voi mielestäni hyvällä omallatunnolla sanoa, että tarjonta on noussut niin paljon, että vaikka hinta hieman nouseekin, se on silti melkeinpä alakanttiin. :)

Vastaa