Miten saa Sonera sähköpostin?

  • 20 July 2015
  • 5 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Miten saa Sonera sähköpostin?

5 kommenttia

Kunniamerkki +14

Sähköposti tulee liittymän mukana automaattisesti laajakaista-asiakkaille.


Tunnukset ja ohjeet pitäisi löytyä liittymän mukana saamistasi papereista.

Laajakaista-asiakkaalla Sonera ja @kjns tarkoittavat kiinteää laajakaistaa. Tuolla ohjeita: http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/Lisapalvelut/Sonera-Sahkoposti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Ihan tälläinen kysymys aloittajalle: Miksi haluaisit Soneran sähköpostin? 


 


Itse en suosittele laajakaistapalveluntarjoajan sähköpostia sillä se on saatavilla lisäpalveluna Soneran kiinteän laajakaistan käyttäjille vain. Eli jos irtisanot niin menetät sen. 


 


Muuten on nämä suuret Gmail / Hotmail jos se yksityisyys ei ole tärkein juttu vaan toimivuus.


 


Jos etsit suomalaista sähköpostintarjoajaa niin esimerkiksi Meiliboxi: https://meiliboxi.fi/ on ilmainen ja turvallinen paikka sähköposteille. Palvelua ylläpitää Woima Hosting Oy. Jos haluat Meiliboxista on maksullinen  versio johon on mahdollista kytkeä oma domain siihen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

https://www.google.fi/intl/fi/safetycenter/everyone/start/gmail/

Kyllä tuolta Gmail - asetuksista saa tilinsä väännettyä melko yksityiseksi. Ja suurena etuna on yli 15 Gt tila, mahtuu aika paljon viestejä ym. ja on ilmainen. Minusta loistavinta on suurempien tiedostojen lähetys Gmailissa esim. vaikka 10 kuvaa kerralla, kun monesti operaattoreiden sähköpostilla et pysty lähettämään kuin pari kuvaa kerralla. Hotmailissakin taisi olla aika paljon tilaa.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Gmail yksityisyydestä tarkoitin näitä NSA juttuja... En sitä että joku muu tavallien tallaajaa... Mutta itse käytän edelleenkin Gmailia... Ja jos nyt keksii kohdentaaa mainontaa niin siitä vain. Minulla nämä selainten trackerit aika pitkälle estetty joten seuraaminen on aika haastava. Lisäksi kolmannenosapuolen evästeet on estetty selaimessani.


 


Gmail on mielestäni loistava sähköpostin lähetysohjelma... Mutta 10 kuvan lähettäminen s.postissa ei kovin hyödyllistä vaan GDriveen vain ja jako tälle kyseiselle käyttäjälle. Suositeltavaa esim pakata kuvat niin vie vähemmän tilaa.

Vastaa