Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62279
Kirjoituksia 170151

NY Times mailit eivät enää tule perilleHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-03-2020
Kirjoituksia: 2
1/3

NY Times mailit eivät enää tule perille

Viime marraskuussa NY Timesin päivittäiset sähköpostit lakkasivat tulemasta. Se oli samaan aikaan kun pp.inet.fi-osoitteiden kanssa oli jotain hämminkiä, joka esti muutamaksi päiväksi kaiken sisääntulevan liikenteen. Lähettäjän osoite tyyppiä *@*.newyorktimes.com

 

Olen yrittänyt selvittää asiaa lähettäjän kanssa mutta asia ei tunnu etenevän eli minkäänlaista reaktiota en ole heiltä saanut. Tietysti on mahdollista, että heidän helpdeskinsä mailien kohtalo on sama kuin normitiedotusten.

 

Siis varsinainen kysymys (anteeksi pitkä intro): onko ongelma lähettäjän päässä? Vai onko Telialla joku esto jäänyt päälle, tulkitsee kaikkki roskapostiksi?

 

 

edit Merja_J: tekstiä muokattu kirjoittajan ilmoituksen perusteella

 

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎22-01-2019
Kirjoituksia: 315
2/3

Vs: NY Times mailit eivät enää tule perille

Hei @eetee65 laitoin tästä selvityspyynnön sähköposti palvelimien ylläpitoon. Mikäli blokkaus tapahtuu meidän päässä niin poistetaan esto ehdottomasti. Luotettavasta toimijasta kuitenkin on kyse.

 

Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎22-01-2019
Kirjoituksia: 315
3/3

Vs: NY Times mailit eivät enää tule perille

Asia on tutkittu meidän toimesta jo hetki sitten. En muistanut käydä tänne tällöin vastaamassa, pahoitteluni tapahtuneesta! nytimes.com ei ole meillä blokkilistalla. Eli heiltä mailien tulisi tulla normaalisti läpi.

0 tykkäystä