NY Times mailit eivät enää tule perille

  • 19 March 2020
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Viime marraskuussa NY Timesin päivittäiset sähköpostit lakkasivat tulemasta. Se oli samaan aikaan kun pp.inet.fi-osoitteiden kanssa oli jotain hämminkiä, joka esti muutamaksi päiväksi kaiken sisääntulevan liikenteen. Lähettäjän osoite tyyppiä *@*.newyorktimes.com


 


Olen yrittänyt selvittää asiaa lähettäjän kanssa mutta asia ei tunnu etenevän eli minkäänlaista reaktiota en ole heiltä saanut. Tietysti on mahdollista, että heidän helpdeskinsä mailien kohtalo on sama kuin normitiedotusten.


 


Siis varsinainen kysymys (anteeksi pitkä intro): onko ongelma lähettäjän päässä? Vai onko Telialla joku esto jäänyt päälle, tulkitsee kaikkki roskapostiksi?


 


 


edit Merja_J: tekstiä muokattu kirjoittajan ilmoituksen perusteella


 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Hei @eetee65 laitoin tästä selvityspyynnön sähköposti palvelimien ylläpitoon. Mikäli blokkaus tapahtuu meidän päässä niin poistetaan esto ehdottomasti. Luotettavasta toimijasta kuitenkin on kyse.


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Asia on tutkittu meidän toimesta jo hetki sitten. En muistanut käydä tänne tällöin vastaamassa, pahoitteluni tapahtuneesta! nytimes.com ei ole meillä blokkilistalla. Eli heiltä mailien tulisi tulla normaalisti läpi.

Vastaa