Sähköpostin, ei siis Teliatunnnuksen salasanan vaihto

  • 12 May 2020
  • 1 kommentti
  • 67 katselukertaa

Laajakaistaliittymä sisältää viisi sähköpostiosoitetta (...@pp.inet.fi). Kun haluan kaikkiin sähköposteihin oman erilaisen salasanan, joka on minun itseni jokaiselle postilaatikolle erikseen määrittämä, onko se Telian järjestelmässä mahdollista? Telialaiset älkää laittako niitä linkkejä joissa opetetaan tilaamaan randomsalasana kännykkään tai vaihtamaan Telia-tunnuksen salasana. Niitä ohjeita on jo aivan tarpeeksi.

 

Kiitos!


1 kommentti

Tervehdys @TaneliEerikki ja lämpimästi tervetuloa mukaan Yhteisöömme!


 


Jokaiselle lisäsähköpostilaatikolle on mahdollista määrittää oma salasanansa. Tämä onnistuu siten, että kirjaudut osoitteeseen telia.fi sen lisäsähköpostilaatikon tunnuksella, jonka salasanan haluat vaihtaa. Muilla kirjautumistavoilla tämä ei ole mahdollista.


 


Salasanan vaihtaminen onnistuu seuraavaa reittiä:


1. Kirjaudu sisään osoitteessa telia.fi sillä Telia Internet -tunnuksella (esim. testee-1 ja salasana), jonka salasanan haluat vaihtaa
2. Valitse laajakaistasi ja katso kohtaa "Hallinnoi liittymääsi"
3. Valitse "Vaihda salasana"
4. Liitä samalla matkapuhelinnumerosi sähköpostitiliisi "Hallinnoi liittymääsi" -valikosta kohdasta ""Salasana matkapuhelimeesi". Tämä helpottaa jatkossa esimerkiksi salasanan palauttamista.


 


Tarvittaessa saat apuja myös asiakaspalvelustamme. :smileyhappy:


 

Vastaa