Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66725
Kirjoituksia 180120

Tietoturvan siirto uudelle koneelleTietoturvan siirto uudelle koneelle

L_SALO
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Tietoturvan siirto uudelle koneelle

1/2
Hei
Miten saan siirrettyä tietoturvan uudelle laitteelle?
Minulla on tämä sama ongelma kuin henkilöllä v. 2014. Tietoturvaohjelma on asennettuna tällä hetkellä yhteen, yhä toimivaan koneeseen Win XP. Lisenssiavaintiedot ovat v. 2007 ja sen mukaan se oikeuttaa asennuksen kolmeen koneeseen. 
Olen selannut kysymys/vastauksia ja niistä ei ole ollut apua. Esim. Omilta sivuilta ei löy mitään tieto siitä, että minulla olisi F-Securen tietoturva, paitsi laskusta löytyy Virusturva ja palomuuri -veloitus 

Kerrotko miten voin jatkaa..
Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

MikaelMu
Telialainen
Viestejä 465 kpl

2/2

Morjesta @L_SALO ja Tervetuloa Yhteisöön!

 

Sinulla on käytössä vanha Tietoturva meidän kautta. Voit käydä päivittämässä sen uuteen omien sivujen kautta. Uuden palvelun nimi on Turvapaketti, joka on vastaava mikä sinulla on nyt käytössä. Tuossa uudessa palvelussa saat kytkettyä 25 laitetta tuohon Turvapakettiin. Sen lisäksi saat käyttöön muutkin ominaisuudet.

Tuossa uudessa Turvapaketissa ei ole enää käytössä vanhaa lisenssiavainta vaan se asennetaan erikseen ja tiedot tulevat meidän kautta.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.