Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
tero812
Vakiokalustoa ☆
  • 11 custom-general.kudos
  • 189 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

asiaa windows10 tietoturvasta

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

jos windows10 järjestelmässä on asennettu avast premiere maksullinen suojaus kannattaako hankkia maksullinen versio malmwarebytes ohjelmasta vai voiko ne aiheuttaa ristiriitoja keskenään kun molemmissahan on realiaikainen suojaus yleensä on sanottu ettei ole suositeltavaa pitää kahta torjunta ohjelmaa koneella että voi häiritä toistensa toimintaa ja aiheuttaa ristiriitoja käyttöjärjestelmään onko tämä tosi eli miten toimin olenko turvassa internetin vaaroilta jo maksullisella avast premiere ohjelmalla jonka isosisko mulle aina  ostaa on luvannut ja vielä vuosi lisenssiä vai tarviiko asentaa avastin kaveriksi malmwarebytesin maksullinen versio home premiun minusta itsestä ainakin tuntuu että siitä voisi olla haittaa että ne aiheuttaa ristiriitoja keskenään olenko oikeassa tässä vai mitä mieltä te asiasta olette eihän sitä yleensä tavallinen kotikäyttäjä niin luulisi ettei tavallinen kotikäyttäjä tarvisi kahta erillistä tietoturvaa mutta hyötyykö siitä jos maksullisen avast premiun lisäksi ottaa käyttöön malmwarebytesin maksullisen version eli hyötyykö siitä vai onko siitä enempi haittaa windows10 kun sitten on kaksi realiaikaista suojausta windows10 järjestelmässä vai voiko nuo ohjelmat häiritä toistensa toimintaa ja aiheuttaa ristiriita tilanteita

1 vastaus
olkitu
Kunniajäsen
  • 725 custom-general.kudos
  • 4490 custom-general.replies
  • 126 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Älä nyt asenna turhia roskia koneesi täyteen... Tietoturvaohjelma muuttuu helposti haittaohjelmaksi ja tuhoaa tietokoneesi samalla. Pääset internetin vaaroista eroon poistumalla internetistä ikuisiksi ajoiksi. Internetin vaaroista tulee olla tietoinen mutta jos kyselet oletko turvassa, niin et ikinä ole turvassa. 

 

Oletko turvassa liikenneonnettomuuksilta? Tai muilta? Noh et ole. Joku voi ajaa päällesi vaikka olisi vakuutus. Voit sairastua vaikka olisi rokotekkin. Sama juttu tietotekniikassa eli toi on ihan yli jo. 

 

Et ole internetissä kohde. Jos sattumalta joudut hyökkäyksen kohteeksi ja toimit verkossa oikein niin et saa koneellesi haittaohjelmia. Ei mikään virustorjunta pysty ihmisen tyhmyyksiä torjumaan. Se on mahdoton idea. Muista myös että tietoturvaohjelmat ovat myös koneessa heikko lenkki. Tämä siksi että näillä ohjelmilla on oikeuksia tehdä tietokoneeseen paljon muutoksia ja pääsyä sellaisiin osiin mitä muilla ohjelmilla välttämättä ei olisi. Jos tietoturvaohjelmassa on reikä ja siitä pääsee läpi niin koneesi on siinä. 

 

Turhaan maksat hirveästä määrästä softasta jos et ymmärrä mitä tekevät. Jos käytössäsi Avasti, käytä sitä ja se riittää. Turhaan tuhlaat tietokonesi tehoja kahden ohjelman ajaamiseen samaanaikaisesti. Näissä yleensäkin tapahtuu virheitä aika paljon. Kannattaa lukea ohjelmistojen ohjeet ennen käyttöä sekä niiden ohjeet jotta ymmärrät miten nämä toimivat. Jos et ymmärrä, ole hyvä ja poista ohjelma ettei käy huonosti. Voit ottaa lähinpään ATK-liikkeeseen ja kysyä sieltä neuvoa.

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .